4 tips om spalken op te vrolijken voor kinderen!

Sommige patiënten moeten een spalk op een lange termijn dragen om hen te helpen met het uitvoeren van hun dagelijkse routine en activiteiten. Andere patiënten dragen een spalk gedurende een korte periode tijdens de revalidatie. Een spalk is vaak goed zichtbaar en opvallend. Waarom niet decoreren?

Iedereen wordt blij van blije patiënten!

We zijn ervan overtuigd dat elke spalk moet voldoen aan alle functionele vereisten met betrekking tot de specifieke pathologie en daarnaast ook esthetisch aangenaam zijn.
 
Vraag de patiënt tijdens de evaluatie naar hun interesses en hobby’s: wat is hun favoriete kleur? Wat is uniek aan hun persoonlijkheid? Hoe kun je op maat een spalk ontwerpen om het te personaliseren? Op die manier maak je het dragen van een spalk minder vervelend en misschien zelfs leuk!  En vergeet niet, een leuk spalk wordt vaker gedragen!
 

4 tips om spalken op te vrolijken! 

 

Tip 1: Biedt een opvallende kleur aan!

Met Orfit Colors kun je kiezen uit 5 verschillende kleuren! De kleuren die wij onder anderen bieden zijn Violet en Ocean blue!

Tip 2: Maak gebruik van gekleurd klittenband!

Dit zal er voor zorgen dat een simpele spalk helemaal opfleurt, en versteviging natuurlijk.

 

Tip 3: Gebruik overig materiaal voor leuke vormen!

Het is zonde om overig materiaal weg te gooien. Knip er leuke vormen in en maak er versieringen van!

Tip 4: Gebruik eccesoires om de spalken te versieren!

Steentjes, armbandjes, lintjes, stukjes stof, je kan het zo gek maken als je wilt. Zo lang de patiënt er maar blij mee is en het met plezier draagt!

Heb je leuke inspiratie of foto’s? Aarzel niet! Plaats ze hieronder

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.

2 reacties op “4 tips om spalken op te vrolijken voor kinderen!

  1. Josephjuict zegt:

    [url=https://fildena.best/]fildena 120 mg[/url] [url=https://sildenafil.foundation/]how to buy generic viagra in canada[/url] [url=https://amoxicillin2023.com/]cost of amoxicillin[/url] [url=https://drugstore.men/]canadadrugpharmacy[/url]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.