5 voordelen van de Steve Clipper

Tal-van-voordelen-voor-de-patient-steve-glide-clipper

De Steve Glide Clipper beschikt over alle eigenschappen die u van een glijzak verlangt. Dit resulteert in een tal van voordelen voor de patiënt!

Deze voordelen maken Steve Glide Clipper tot het ultieme aantrekhulpmiddel

Voordeel 1: geschikt voor alle kousen

De Steve Clipper is geschikt als aantrekhulp voor alle soorten elastische kousen. Dit geldt voor elastische kousen met open én gesloten teenstuk.

Voordeel 2: twee elastische handvaten

Dankzij de twee elastische handvatten kunt u uw steunkousen zelf aan of uitrekken zonder enige moeite. Dit maakt de Glide Clipper tot een behulpzame glijzak.

Voordeel 3: slimme en makkelijke clipsluiting

De Clipper beschikt over een slimme en vooral ook gemakkelijke clipsluiting. Dit voorkomt dat de glijzak loslaat, wat als zeer comfortabel wordt ervaren.

Voordeel 4: one size fits all

Steve Glide Clipper staat bekend als een universeel draagbare glijzak. Het ‘one size fits all’ concept maakt het voor iedereen makkelijk om de Clipper te gebruiken.

Voordeel 5: makkelijk wasbaar

De Glide Clipper van Steve is zonder problemen met de hand te wassen. Zo is het mogelijk om de glijzak ten alle tijden schoon en hygiënisch te houden.

Prijsaanvraag indienen

Wanneer kunt u het aantrekhulp inzetten?

De Steve Glide Clipper is inzetbaar bij kousen met open en gesloten teen. Deze glide wordt na het aantrekken van bovenuit de kous verwijderd, in plaats van aan 1 lus te trekken ter hoogte van de tenen. De Glide OFF is ook zeer goed inzetbaar met de Clipper, waardoor de cliënt de kous ook gemakkelijk kan uittrekken.

Steve-Glide-Clipper-1
Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.