Elleboogkrukken

Toont alle 3 resultaten

Elleboogkrukken
Lomed biedt krukken met ergonomisch vormgegeven handgrepen en een gesloten manchet aan. Dit zorgt ervoor dat de krukken fijn in de hand liggen en de handpalm optimaal wordt ondersteund. Door de speciale handgrepen wordt de druk op de hand beter verdeeld. Ook beschikken de krukken over softgrip. Deze softgrip maakt dat de loopkrukken prettig in de hand liggen, waardoor verkramping van de hand voorkomen wordt. Alle loopkrukken zijn CE gecertificeerd.


Loopkrukken

Bij Lomed vinden wij comfort erg belangrijk, daarom bieden wij verschillende soorten loopkrukken aan van het merk EZ crutch. De krukken zijn zowel voor volwassenen als kinderen beschikbaar. Zowel de poot als de armsteun kan in hoogte versteld worden voor optimaal loop comfort. Daarnaast is het een voornaamste voordeel bij loopkrukken dat het is voorzien van een half gesloten manchet. Dat betekent dat de krukken aan de armen kunnen worden gehangen. Zo is het makkelijk om vanuit de stoel overeind te komen. In tegenstelling bij een open manchet is er een risico dat de krukken van de arm glijden bij het opstaan.

Krukken softgrip

Alle krukken van Lomed zijn voorzien van softgrip en zijn ergonomisch. Deze softgrip maakt dat de loopkrukken prettig in de hand liggen, waardoor verkramping van de hand voorkomen wordt. Zeker wanneer er een lange tijd op deze handgrepen geleund moet worden, is het prettig als deze van een softgrip voorzien zijn. Niet alleen zijn de krukken van softgrip voorzien, maar heeft de handgreep een voorgevormd model. Daarbij, is deze handgreep op anatomisch verantwoorde wijze vormgegeven. Dit betekent dat de handgreep aansluit bij de vorm van de hand. De kans dat de handen verkrampen tijdens een langdurig gebruik van de elleboogkrukken wordt zo geminimaliseerd.

Onderarmkrukken

Een onderarmkruk wordt voornamelijk gebruikt voor een acuut probleem voor korte duur, denk hierbij aan een gebroken been of na een voet-, knie- of been operatie. De krukken steunen voornamelijk op de onderarmen om zo de polsen weinig of niet te belasten. De onderarmkrukken zorgen ervoor dat u het been of beide benen zo min mogelijk belast tijdens het lopen.