Kinesiologie tape

Toont alle 8 resultaten

Kinesiologie tape

Lomed biedt een breed assortiment van verschillende soorten tapes van Darco aan. Voorbeelden hiervan zijn de kinesiologie tape en foam underwrap tapes. Deze tapes kunnen gebruikt worden voor mensen die sporten, voor verkoeling bij blessure en bij hooikoorts. Kinesiologie tape is een kwalitatief hoogwaardige kinesiologietape en beschikt over een sterke kleefkracht. Het is net een soort tweede huid die u aanbrengt. Kinesiologie tape is ter voorkoming en behandeling van blessures. De foam underwrap tape wordt als een onderlaag van de normale tape gebruikt. Dit om ervoor te zorgen dat u pijnloos u sporttape kunt verwijderen en het voorkomt ook nog is irritatie van de huid. De onderlaag lucht goed door en voorkomt transpiratie.

Merk:

Kinesiologie tape

Darco tape strips

Merk:

Kinesiologie tape

Darco kinesiotape

Merk:
Merk:
Merk:

Kinesiologie tape

Darco Coolaris

Merk:

Kinesiologie tape

Darco x patch

Merk:

Kinesiotape

Kinesiologie tape wordt steeds belangrijker voor preventie en effectieve behandelingen voor zowel sportliefhebbers als professionele atleten. Darco heeft in de loop van de jaren veel kennis en ervaring opgedaan die ze rechtstreeks heeft geleid naar de behoeften van actieve levensstijlen die door vele worden toegepast in deze tijd. Na 30 jaar ervaring heeft Darco door middel van kinesiologie tape de juiste oplossingen voor zowel effectieve medische zorg als de behoeften van fysiotherapie en letselpreventie gevonden. Kinesiologie tape wordt als een soort tweede huid aangebracht. De sterke tape heeft een rekbaarheid van 140% en biedt een goede steun. Dit zijn dan ook de redenen waarom u de tape vaak voorbij ziet komen bij topsporters. Kinesiologie tape is ook ter voorkoming van behandelingen van blessures. De sterke tape wordt veelal gebruikt door atleten en in de watersport.

Kinesiotape sporters en knie

De knie is een ingewikkeld gewricht waaraan veel blessures en klachten kunnen ontstaan. De Darco tapen hebben diverse tapetoepassingen die kunnen worden gebruikt bij verschillende knieklachten. Deze tapetoepassingen kunnen ook preventief worden aangebracht om u een veilig en stabiel gevoel te geven tijdens een bezigheid als sporten en kan daarbij verdere knieschade voorkomen. Kinesiologie tape is erg van belang voor sporters die een drang hebben naar een steeds hoger prestatieniveau. Bij een blessure heeft de tape een positieve invloed op de spieren door middel van ondersteuning. Het is erg van belang om de kinesiologie tape op de juiste manier en plek aan te brengen. Wanneer dit niet gebeurt kan de tape een zeer negatief effect hebben op de spieren. Het is verstandig om de kinesiologie tape aan te laten brengen door een professional, een fysiotherapeut. Op die manier kun je er zeker van zijn dat de tape een positieve invloed heeft op de spieren.

Kinesiotape Hooikoorts

De darco kinesiotape kan ook worden gebruikt wanneer u last hebt van hooikoorts. Dit kan door middel de kinesiotape op een bepaalde manier aan te brengen op de rug en borst waarbij het bloedcirculatiesysteem meer ruimte heeft om zijn werk te doen. De luchtwegen worden daardoor vrijer, zodat het benauwde gevoel minder is. Met de kinesiotape van Darco reduceert u de klachten voor een langere periode met eenmalig gebruik ervan. Wanneer u meerdere behandelingen gebruikt kan dit er voor zorgen dat u de gehele periode allergievrij ondergaat.