Medische schoenen

Showing 1–24 of 37 results

Ontdek onze medische schoenen

Bij Lomed vindt u een groot assortiment aan medische schoenen. Zowel ontlastende schoenen als verbandschoenen en gips schoenen. Bekijken het assortiment hieronder. Als u nog vragen heeft, neem dan gerust contact op met een van onze specialisten of de klantenservice.

Merk: ,
Merk: ,
Merk:
Merk:

Darco Medische schoenen

Darco Wound Care Shoe Light

Merk:

Darco Medische schoenen

Darco wound care shoe

Merk:
Merk:
Merk:
Merk:

Darco Medische schoenen

Darco Heelwedge

Merk:

Darco Medische schoenen

Darco gipsschoen

Merk:

Darco Medische schoenen

Darco Slimline gipsschoen

Merk:
Merk:

Medische schoenen van Darco voor dames

In het assortiment medische schoenen vindt u ook dames maten. De meeste medische schoenen beschikken over een maat dat uniseks is. In sommige gevallen zijn de maten verschillend. Dat heeft er mee te maken dat vrouwen vaak smallere en kleinere voeten hebben dan mannen. Om de schoenen zo comfortabel mogelijk te maken zijn de maten opgedeeld.

De Darco Medsurg original is een van onze uniseks schoenen

De Medsurg Original Healing Schoen wordt postoperatief gebruikt voor stabiliteit en ontlasting van de voet. De schoen geeft drukverlichting na chirurgische ingrepen en biedt zelfs plaats aan de meest uitgebreide verbanden. De verbandschoen heeft een afgeronde zool en door de opening een ademend bovendeel. Het versterkte hieldeel houdt de voet op zijn plek en voorkomt wegglijden. De extra lange klittenband zorgt ervoor dat zelfs voeten met de dikste verbanden nog in de schoenen passen.

medische schoen voor vrouwen

Medische schoenen van Darco voor heren

Alle medische schoenen van Darco kunnen zowel door dames als door heren worden gedragen. In sommige gevallen wordt er een onderscheid gemaakt in dames en heren schoenmaten. Dit is omdat dames in de meeste gevallen smallere en kleinere voeten hebben. Bent u een man en staat uw schoenmaat er niet bij? Geen probleem. U kunt gerust de vrouwen schoenmaat bestellen. Het ontwerp en de schoen zijn exact hetzelfde.

Darco beschikt ook over een gipsschoentje voor kinderen

De Darco gipsschoentjes voor kinderen is ontwikkeld om te dragen bij gipsverbanden en (wond)bandages. De schoen heeft een ergonomisch design dat zorgt voor een correct looppatroon. De Darco SlimLine gipsschoen voor kinderen is gemaakt rondom een speciale zool, waarmee het gewicht van de patiënt naar voren wordt gehouden. Op die manier wordt gipswrijving tegen het scheenbeen verminderd. Beide gipsschoentjes voor kinderen hebben een vrolijk design. Als u ergens nog vragen over heeft neem dan gerust contact op met een van onze specialisten of de klantenservice.
Darco gipsschoen voor kinderen