Thermoplast spalk materiaal

Resultaat 1–24 van de 67 resultaten wordt getoond

Thermoplast spalk materiaal van topkwaliteit
Met het thermoplast spalk materiaal van Lomed is het mogelijk om overbelastende beweging van gewrichten te beperken. Een spalk wordt regelmatig ingezet bij blessures in de handen en polsen om het herstelproces te bevorderen.

Orfit Spalkmateriaal

Orfit Classic

Merk:

Orficast thermoplastische tape

Orfit Orficast Thermoplastische Tape

Merk:
Merk:

Orfit Spalkmateriaal

Orfit NS

Merk:

Orfit Spalkmateriaal

Orfit Aquafit NS

Merk:

Orfit Spalkmateriaal

Orfit Orfilight

Merk:

Orfit Spalkmateriaal

Orfit Colors NS

Merk:

Orfit Spalkmateriaal

Orfit Strips

Merk:

Orfit Spalkmateriaal

Orfit Eco Naturel

Merk:

Orfit Spalkmateriaal

Orfit Eco Black NS

Merk:

Orfit Spalkmateriaal

Orfit Tecnofit

Merk:

Orfit Spalkmateriaal

Orfit orfibrace

Merk:

Orfit Spalkmateriaal

Orfit Orfizip

Merk:
Merk:
Merk:

Instrumenten

Dynamometer

Merk:

Dynamische spalk benodigdheden

Orfit elastisch draad

Merk:

Dynamische spalk benodigdheden

Finger Extension Assists – 10 Pcs.

Merk:
Merk:

Thermoplast spalk materiaal van Orfit

Het assortiment van Lomed bestaat uit verschillende soorten thermoplast spalk materialen. Orficast is een uniek orthopedisch materiaal op een rol. Het materiaal is gemakkelijk in gebruik en comfortabel voor de patiënt. Het plaatmateriaal assortiment bestaat uit materialen van het merk Orfit. Al deze materialen hebben een speciale functie die helpen bij het herstel van een blessure. Het polstermateriaal biedt de mogelijkheid om ongelijkheden op te vullen zodat de druk op iedere plaats beter wordt verdeeld. Neopreen is ook een onderdeel van het assortiment. Neopreen is een elastomeer of synthetisch rubber dat wordt gebruikt voor het maken van een spalk.

Spalkmateriaal van orfit

Ons assortiment komt de wensen van elke handtherapeut tegemoet

Met kennis en ervaring op gebied van handtherapie willen wij graag meedenken over de inzet van de juiste producten. Onze specialisten stellen hoge eisen aan de kwaliteit van de producten. Daarom heeft Lomed enkel topmerken in zijn assortiment. De merken waar wij mee werken op het gebied van handtherapie zijn Orfit en Push braces, bekend van onder andere de Push Ortho duimbrace CMC. Van deze merken zijn wij de exclusieve distributeurs.

Bij Lomed worden ook handtherapie spalk materiaal workshops gegeven

Jaarlijks worden er in ons eigen leercentrum workshops gegeven aan handtherapeuten, ergotherapeuten en fysiotherapeuten. Tijdens deze workshops leren wij veel van elkaar. We behandelen nieuwe manieren van spalken en leren je ook wat de mogelijkheden zijn met Orficast of Neopreen. Benieuwd naar de workshops? Lees een van onze blogberichten!

Spalkmateriaal verwarmen gaat gemakkelijk met onze waterbakken

Buiten het materiaal zijn er ook andere instrumenten nodig om een goede spalk te maken. Denk bijvoorbeeld aan instrumenten zoals een schaar, liniaal of marker, deze zijn noodzakelijk voor het maken van een spalk. Bij het maken van een dynamische spalk zijn er een aantal specifieke benodigdheden nodig die elk een andere functie hebben, zo zijn er verschillende soorten orfitubes die kunnen worden aangepast op een specifieke klacht. De juiste apparatuur is ook onmisbaar als het om spalken gaat. In ons assortiment zijn er verschillende te vinden van het merk Orfit.
verwarmingsapparatuur-waterbak