Verbandschaar

Toont alle 19 resultaten

Breed assortiment verbandscharen van topkwaliteit

Het is van groot belang dat deskundigen werken met verbandscharen van hoge kwaliteit. Zo maakt een verbandschaar die scherp, sterk en makkelijk te gebruiken is het werk een stuk simpeler en veiliger. Dit komt doordat een goede schaar meer controle geeft tijdens het losknippen van het verband. Om die reden verkoopt Lomed enkel scharen van hoge kwaliteit zoals die van Orfit en Ez caster. Dit zijn twee merken die voldoen aan onze hoge standaards, opgelegd en gebruikt door onze eigen specialisten.


Naambedrukking op uw verbandschaar?

Wilt u een verbandschaar met naam of andere bedrukking? Heeft u interesse om uw praktijknaam op uw scharen zetten, uw instrumenten beter organiseren of een verbandschaar cadeau te geven aan een dierbare? Dat kan bij Lomed! Bij Lomed kunt u namelijk een naam laten zetten op de verbandschaar. Hierdoor geeft u antwoord op al uw problemen en komt u natuurlijk professioneler over.

Laat uw verbandschaar graveren

Bij Lomed is het mogelijk om van alles te laten graveren in uw verbandschaar. De verbandscharen worden gegraveerd met de hand door vakmannen met jarenlange ervaring en kennis. Hierdoor bent u verzekerd van een goede kwaliteit en lange houdbaarheid. U kunt alles op de schaar laten plaatsen zoals u wenst. Denk bijvoorbeeld aan uw eigen naam, de namen van uw collega's of de naam van uw praktijk die u op de scharen kunt laten zetten.

Links- en rechtshandige verbandscharen

Het is bij Lomed mogelijk om links- en rechtshandige scharen te bestellen. Bent u linkshandig maar heeft u alleen maar rechtshandige scharen tot uw beschikking of zoekt u al een tijdje naar een linkshandige schaar? Dan bent u op het juiste adres. Lomed biedt namelijk ook professionele verbandscharen voor linkshandigen aan om comfort en kwaliteit te garanderen aan iedereen.