Braces

Resultaat 1–24 van de 121 resultaten wordt getoond

Ontdek alle braces van Lomed

Lomed Nederland biedt medische braces voor het herstellen en voorkomen van een letsel. Een brace biedt ondersteuning aan een bepaald gewricht bij gebrek aan stabiliteit of stevigheid en pijn of zwelling. Tijdens het dragen van een brace worden bepaalde gewricht uitslagen beperkt terwijl bewegen mogelijk blijft.

Merk:

Push braces

Push is al tientallen jaren bezig met het ontwikkelen van braces die gezond bewegen mogelijk maken. Samen met wetenschappers en medici zijn zij constant opzoek naar nieuwe methodes en technologieën om het menselijk bewegingsapparaat zoveel mogelijk te ontlasten. Het assortiment van Push varieert per brace in functiebehoud, functieherstel of functieverbetering. Klik hier om de braces van Push te bekijken. Buiten Push brace, is er ook een lijn genaamd Push Sports. Deze lijn is gespecialiseerd in het geven van vrijheid en controle tijdens het sporten aan de gebruiker van de braces. Bekijk hier Push Sports.

BioSkin braces

BioSkin braces zijn gemaakt met de beste materialen, dit belooft ook de beste kwaliteit. Sinds 1994 werkt BioSkin met eigen ontworpen materiaal dat zorgt voor orthopedische compressie. Gebruik de braces van BioSkin om het herstelproces te versnellen, letsel te voorkomen en om prestaties te verhogen. Dankzij de compressie wordt het sporten veiliger. De materialen van BioSkin bevatten antislip mechanisme, zijn aanpasbaar aan het lichaamsvorm en luchtdoorlatend. Klik hier om de producten van BioSkin te bekijken.