Schouderbrace

Toont alle 3 resultaten

Schouderbrace
Een schouderbrace wordt ingezet als ondersteuning bij klachten of herstel na een operatie aan de schouder. Het assortiment bestaat uit schouderbraces van Push. Buiten het ondersteunen van de schouders zorgt een schouderbrace voor pijnverlichting en een bevordert herstel.


Schouderbrace luxatie

Luxatie ontstaat vaak door een val of een onverwachte beweging. Dit is ook de meest voorkomende schouderletsel. Sporters lopen dan ook meer risico. Om te herstellen van zo een letsel is er soms sprake van een operatie waarna de schouder niet mag worden overbelast. Dan komt een schouderbrace van pas. Deze zorgt ervoor dat de schouder niet overbelast raakt zodat het herstelproces niet wordt verstoord.

Schouderbrace bij slijmbeursontsteking

Bij slijmbeursontsteking wordt er vaak veel pijn ervaren aan de schouder. Tijdens het dragen van een schouderbrace zal de pijn afnemen waardoor de dagelijkse activiteiten niet beperkt hoeven te worden. Push med Schouderbrace Plus beschik over een extra band voor een comfortabele ondersteuning. Op die manier hoeft het dragen van een schouderbrace niet vervelend te zijn.

Schouderbrace voor sporten

Sporters lopen een groter risico op schouderletsels. Een schouderbrace wordt ingezet om ondersteuning te bieden aan de schouder en om pijn te verminderen. Buiten dat kan een schouderbrace worden ingezet bij verschillende klachten zoals artrose, peesontsteking, reuma, schouder uit de kom of Hemiparese.