5 redenen om voor een behandeltafel van Novak M te kiezen

banner-novak-blog-5-redenen

Op zoek naar een behandeltafel die echt aansluit bij uw wensen? Wij geven u in dit blogbericht 5 redenen waarom Novak M onderzoeks-, massage- of therapietafel voor u de beste keuze is.

1. Behandeltafels met een bekroond ontwerp

Onderzoeks-, massage- en therapietafels uit de S-line-serie hebben de Red Dot Design Award 2020 gewonnen. Het eenvoudige en strakke ontwerp in combinatie met de uitzonderlijke functionaliteit biedt volledige ondersteuning aan behandelaars en hun patiënten.

Waarom zou je voor een behandeltafel van Novak kiezen?

Een behandeltafel van Novak M is een toegevoegde waarde voor iedere ruimte, of het nu een algemene praktijk is, kliniek, fysiotherapie praktijk of een wellness- of massagestudio.

Red dot winner 2020

2. Gemaakt van duurzame materialen

Novak M heeft ruim 40 jaar ervaring in het vervaardigen van behandeltafels en dat is terug te zien in de S-line serie. De constructie van deze behandeltafel is gemaakt van stalen buizen met poedercoating. Dit maakt de tafels perfect stabiel en duurzaam, maar zorgt er daarnaast ook voor dat de tafel lang mee gaat. De vulling is gemaakt van tweelaags zeer flexibel, snel herstellend schuim en bekleed met hoogwaardig kunstleer bedoeld voor medisch gebruik. Deze combinatie zorgt voor een ongeëvenaard comfort voor de patiënt.

3. Ergonomische perfectie

Alle tafelmodellen zijn elektrisch of hydraulisch in hoogte verstelbaar tussen 46 en 94 cm. Tafels hebben twee, drie, vier of zelfs acht delen om verschillende patiëntposities tijdens behandelingen te garanderen. Met deze uitgebreide mogelijkheid aan instellingen voldoet de Novak M behandeltafel aan de behoefte van elke individuele behandelaar en beschermt tevens hun gezondheid.

4. Tafels met uitzonderlijke duurzaamheid

Als u een behandeltafel voor uw praktijk koopt, wilt u er zeker van zijn dat het een duurzame investering is. Een tafel is geen kleinigheid die men eenvoudig kan aanpassen of vervangen. De verwachte levensduur van de onderzoeks-, therapie- en massagetafels van Novak M is 10 jaar.

5. Pas uw tafel volledig aan

De onderzoeks-, therapie- of massagetafel die u kiest, moet voldoen aan al uw professionele behoeften en persoonlijke voorkeur. In de online configurator van Novak M kunt u met slechts een paar klikken de tafel te kiezen die bij u pas met alle benodigde accessoires en in prachtige kleuren.

Therapy-tables-presentation-1