Steve+ aantrekhulp, de volledige lijn nu ook bij Lomed verkrijgbaar!

Aan- en uittrekken van steunkousen is nog nooit zo makkelijk geweest. Dankzij de Steve+ aantrekhulp kunt u eenvoudig zelf steunkousen en panty’s aan- en uittrekken. Bij Lomed vindt u verschillende varianten van de aantrekhulp die niet alleen gebruikt kunnen worden door patiënten maar ook door zorgverleners.

Wat maakt Steve+ zo speciaal?

Steve+ is een onderdeel van WestCare en is al tientallen jaren bezig met het ontwikkelen van het perfecte hulpmiddel bij het aan- en uittrekken van steunkousen. Door de jaren heen hebben zij veel ervaring opgedaan door de aantrekhulp te laten testen en aanpassen waar nodig. Na Steve en Steve2 hebben zij de Steve+ ontwikkeld. De Steve+ is nog eenvoudiger, volledig demontabel, multifunctioneel inzetbaar en bovendien goedkoper. Steve+ zal blijven innoveren om het comfort van de patiënten waar mogelijk nog meer te verbeteren.

Bent u ook al overtuigd door Steve en bent u toe aan meer informatie?
Maak dan een afspraak en een van onze specialisten komt bij u langs!

Catalogus Steve 2020

In de catalogus van Steve+ vindt u alle producten met artikelnummers, afmetingen en maten. Hiermee kunnen wij u helpen bij het vinden van een specifiek product. Ontvangt u graag meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

TIP! Klik op het product in de catalogus voor meer informatie

Steve+ hardlopers!

Steve+ compleet

Steve+ is het perfecte hulpmiddel bij het aan- en uittrekken van steunkousen. Met de complete set trekt u uw steunkousen aan en uit zonder te bukken. Dit is de oplossing bij reuma en artritis. De Steve+ is volledig demontabel en kan gemakkelijk mee op reis.

Steve griphandschoenen

De Steve Griphandschoenen bieden maximale grip op de kous, waardoor de steunkousen eenvoudig aan- en uit kunnen worden getrokken. De handschoenen zijn beschikbaar in latex en latexvrij.

Steve glide dolphin

De Steve Glide Dolphin is een glijzak voor elastische kousen met open teen. Met dit hulpmiddel kunnen de steunkousen eenvoudigaan- en uit worden getrokken zonder veel kracht in te zetten. Dit is een zeer geschikt product voor de mantel- en thuiszorg.