Squegg – De slimme bluetooth grip trainer

Blog Squegg Digitale grip trainer

Squegg is de nieuwste toepassing op het gebied van handtherapie. Ontdek in dit blogbericht alles over de mogelijkheden van Squegg, welke opties Squegg uw cliënten kan bieden en bij welke indicaties gedacht kan worden aan het inzetten van Squegg als hulpmiddel. 

Squegg: Nieuwe behandelmethode bij handtherapie

Squegg is de nieuwste behandelmethode voor verschillende handaandoeningen. Deze methode is te gebruiken voor blessures als fracturen, peesontsteking, carpaal tunnelsyndroom, artritis, zenuwimpingement, aangeboren afwijkingen, Quervian en spanningen. Naast handtherapeuten is Squegg ook geschikt voor fysiotherapeuten, ergotherapeuten en huisartsen. Huisartsen en specialisten kunnen Squegg ook inzetten bij het verbeteren van de bloeddruk.

Squegg volledige set

Via de app grip trainen

Met Squegg kunt u uw cliënten diverse oefeningen laten doen, om gripsterkte te verbeteren. In de speciale Squegg app staan diverse oefeningen, afgestemd op de behandeling van uw cliënt. Door het spelen van deze spellen verbetert de grip van uw cliënt en op deze manier worden de oefeningen ook zeer uitdagend!

App-overzicht-Squegg

Hoe werkt Squegg?

Squegg werkt heel eenvoudig. Nadat de app geïnstalleerd is en er gebruik gemaakt kan gaan worden van Squegg, worden de mobiele telefoon en Squegg met elkaar verbonden, door middel van een Bluetooth verbinding. Op deze manier kan de voortgang bijgehouden worden. Met een volledig opgeladen batterji kan de Squegg maar liefst 80 uur meegaan. Opladen kan met de bijgeleverde USB-verbinding.

Squegg-App

Hoe werkt de Squegg in samenwerking met de app?

Squegg is gemaakt van de beste siliconenkwaliteit in zijn klasse. Dit resulteert in een comfortabel hulpmiddel, dat even groot is als een golfbal. Door dit gemak kan uw cliënt Squegg overal mee naartoe nemen en op elk gewenst moment van de dag de oefeningen uitvoeren. Door middel van een Bluetooth verbinding houdt Squegg precies bij welke oefeningen en op welke manier deze uitgevoerd zijn. Dit is allemaal terug te vinden in de app.

Voordelen van Squegg

Squegg beschikt over eigenschappen die het producten kenmerken en uniek maken. Want Squegg is een uniek hulpmiddel bij handtherapie. Ontdek onderstaand de voordleen van het gebruiken van Squegg bij uw cliënten.

Contact Lomed Nederland

Wilt u meer informatie
over Squegg?

Laat uw gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met u op