Hoeveel kost een Novak M behandeltafel?

Hoeveel kost een Novak M behandeltafel

Bent u opzoek naar een behandeltafel en vraagt ​​u zich af hoeveel geld u eraan uitgeeft? Hoewel het misschien lijkt alsof u op korte termijn wat geld kunt besparen, is het kopen van een hoogwaardige behandelbank zeker een investering op lange termijn die zichzelf meestal in korte tijd terugbetaalt.

Waar u op moet letten bij het kopen van een behandeltafel

Hoewel de prijzen van behandelbanken voor fysiotherapeuten op de markt sterk uiteenlopen, moet u minimaal ergens rond de 2000 euro uitgeven voor een tafel die u verzekert van goede werkomstandigheden.

Zeker als u in uw eigen bedrijf investeert, aangezien een behandeltafel de basis is voor uw werk. Het moet stabiel en comfortabel zijn, zodat uw patiënten zich veilig en ontspannen voelen. Tegelijkertijd moet u tijdens behandelingen ook voor uw eigen gezondheid en een goede houding zorgen. Daarom is, ondanks de hogere prijs, de elektrische behandeltafel de beste keuze.

Kwaliteit heeft een prijs

De behandeltafels van Novak M voldoen aan de EU Medical Device Regulation 2017/745 (MDR) en voldoen aan de vereiste normen die zijn goedgekeurd door SiQ.

Logo Novak M

Waarom kiezen voor een Novak M behandeltafel?

De stalen constructie geeft de tafels stevigheid en stabiliteit, evenals uitzonderlijke duurzaamheid. Hoogwaardige bekledingsmaterialen, dubbellaags flexibel luchtdoorlatend schuim van 8 cm dik en kunstleer van gerenommeerde Europese fabrikanten zorgen voor het ultieme comfort van uw patiënt. Deze kwaliteit van de tafels werd ook bevestigd door de Red Dot Design Award, die de S-serie tafels in 2020 ontvingen.

Novak M behandeltafel 2

Verschillende modellen behandeltafels

De prijzen van de behandeltafels van Novak M beginnen bij ongeveer 2000 EUR. Elke tafel wordt op maat gemaakt, zodat u de tafel echt kunt afstemmen op de behoeften van uw werk. De keuze uit tafelbreedte, 65 of 75 cm, en de kleur van de bekleding uit meer dan 30 verschillende kleuren zijn al bij de prijs inbegrepen.

novak m behandelbank

Afhankelijk van het model en de accessoires die u kiest uit het brede Novak M-assortiment, varieert de prijs. Onder de accessoires kunt u bijvoorbeeld denken aan het nieuwe driedelige hoofdgedeelte, dat eenvoudig te verstellen is en uw klanten extra ontspanning geeft.

Novak M TTS3 behandeltafel

Prijs is niet alles

Vindt u de prijzen van behandelbanken hoog? Kwaliteit komt met een prijs. Bedenk vooral dat de gemiddelde levensduur van een behandeltafel circa 10 tot 12 jaar is. De kosten op de lange termijn zullen zeker hoger zijn als u vandaag te goedkoop koopt.

Voordelen van Novak M behandeltafel

De Novak M behandeltafels beschikken over eigenschappen die het product kenmerken. Deze voordelen maakt het product tot een unieke behandelbank die onderscheidt maakt ten opzichte van soortgelijke modellen. De voordelen van deze elektrische behandeltafel zijn onderstaand te vinden.

Configureer uw eigen Novak M behandeltafel

… Perfect stabiel en comfortabel voor revalidatiebehandelingen

Contact Lomed Nederland

Wilt u meer informatie over Novak M behandeltafels?

Laat uw gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met u op