Lomed biedt professionele massagetafels aan

De massagetafels die wij verkopen zijn geschikt voor alle soorten markten: van fysiotherapeuten tot schoonheidssalons en wellness centra. Een massagetafel bestaat vrijwel altijd uit meerdere zones of delen die los van elkaar te vestellen zijn. Het hoofdgedeelte kan ook rechtop gezet worden waardoor deze tafels ook geschikt zijn voor bijvoorbeeld schoonheidsbehandelingen. Tijdens een massage kan een tafel het zwaar te verduren krijgen, daarom is een stabiele massagetafel een must voor iedere therapeut of behandelaar.

De beste massagetafels van Novak M

Het kiezen van een massagetafel kan zelfs voor de meest ervaren therapeut een uitdaging zijn. Een massagetafel van het merk Novak M is gegarandeerd van de hoogste kwaliteit. Het mooie design van de massagetafels past goed bij de setting van een praktijk of schoonheidssalon en zijn zelfs bekroond met een Ret Dot Design Award voor het innovatieve design. Omdat een massagetafel een groot onderdeel uit maakt van de inrichting van een praktijk is het van belang dat de tafel goed bij de look & feel van de behandelkamer past. De massagetafels van Novak M zijn verkrijgbaar in meer dan 30 verschillende kleuren, daarom is er altijd wel een kleur die bij uw praktijk past.

novak m behandelbank

Voordelen van de beste massagetafel

De tafels van Novak M hebben een onevenaarbare stabiliteit, zelfs met een draagvermogen van wel 250 kg. De massagetafels van Novak M zijn verkrijgbaar in meer dan 30 verschillende kleuren, daarom is er altijd wel een kleur die bij uw praktijk past. De bekleding van de Novak M massagetafels is gemaakt van kunstleder en voorzien van een 8cm dikke vulling. Voor extra schoonmaakgemak is de bekleding naadloos afgewerkt. De randen van de bekleding zijn in een rechte hoek afgewerkt, dat zorgt voor een breder ligoppervlak. De massagetafels van Novak M bieden niet alleen comfort voor de client maar ook voor de behandelaar. Ontdek alle voordelen van een elektrische massagetafels.

Elektrische massagetafels

Aan een massagetafel worden strengere veiligheidseisen gesteld en daarmee is men dus verzekerd van de hoogste mogelijk kwaliteit. Een elektrische massagetafel vergroot niet alleen het comfort van de behandelaar of therapeut maar zeker ook van de cliënt. Met name bij behandelingen waarbij de massagetafel regelmatig versteld dient te worden of veel verschillende soorten cliënten heeft is het verstellen van de tafel van groot belang. Een elektrisch verstelbare massagetafel neemt al het werk uit handen. Bovendien hebben de elektrische massagetafels een speciale “Circular Swith”, waarmee men vanaf alle kanten van de tafel de hoogte eenvoudig kan verstellen.

Elektrische massagetafel

Waar letten behandelaars op bij het kopen van een massagetafel?

Door de vele verschillende massagetafels soms lastig zijn om een massagetafel te kopen die precies bij de wensen van de behandelaar aansluit. Wanneer men alleen vanuit een vaste locatie werkt (zoals bijvoorbeeld een wellness centrum of een massagepraktijk aan huis) dan is een vaste massagetafel een uitstekende keuze. Omdat de tafel op een vaste plek komt te staan is het draagvermogen hoger en kan met dus gemakkelijker ook zwaardere cliënten behandelen. Een vaste massagetafel biedt iets meer comfort dan een inklapbare tafel en mede daardoor zijn de patiënten vaak eerder geneigd om bij de praktijk of salon terug te komen.

Een hoes voor de massagetafel

Om de massagetafel te beschermen is een hoes of cover een goede optie. Met een hoes om de massagetafel gaat deze langer mee, de hoes beschermt de tafel tegen oliën en/of lotions die vaak gebruikt worden tijdens een massage. Een elastisch sluitkoord houdt de hoes netjes op zijn plaats rond de massagetafel, door het elastiek is de hoes tevens geschikt voor alle formaten tafels en zorgt het voor hygiëne van de patiënt. Het is aan te raden om nog een grote handdoek over de massagetafelhoes te leggen zodat de hoes nog extra beschermd wordt tegen vlekken, dat is gemakkelijk, tijdbesparend en extra hygiënisch.

Therapy-tabls-S-line-Novak-M-2