Innovatieve waterbak: Strava Splint Bath

Nieuwe desinfecteerbare waterbak

Lomed Nederland voegt een innovatieve waterbak toe aan haar assortiment. Met het nieuwe Splint Bath beschikt u over de eerste waterbak met onder andere een desinfecterende functie. Ontdek in dit bericht de grootste voordelen van Strava Splint Bath.

Wat maakt deze waterbak zo uniek?

Strava Splint Bath is een uniek, ultramodern spalkbad dat zich onderscheidt van traditionele metalen spalkbaden. Door gebruik te maken van UV-C-sterilisatiecycli en een geautomatiseerde reinigingscyclus met hoge temperaturen om het bad effectief te steriliseren en ervoor te zorgen dat het water voor 99,99% vrij is van microben. Dit voorkomt kruisbesmettingen, zoals deze regelmatig voor kunnen komen in een klinische omgeving.

Strava Splint Bath display

Enige spalkbad met twee desinfectiemethoden

Het Strava Splint Bath beschikt over twee methodes van desinfecteren. Dit spalkbad beschikt over een automatisch dubbel desinfectiesysteem.

Methode 1: Ultraviolet-C-sterilisatie100% van het water wordt constant gefilterd door UV-C licht. Dit Ultraviolet-C licht doodt virussen en bacteriën. UV-C licht wordt veel gebruik om drinkwater veilig en effectief te desinfecteren. Ook is het mogelijk om technische apparatuur hiermee te ontsmetten.

Methode 2: Desinfecteren op hoge tempraturen Stel desinfectie op hoge temperatuur in om op elk moment te desinfecteren. De unit verwarmt het water tot een hoge temperatuur (~ 185o F/85o C) om bacteriën  te doden. In 25 minuten wordt de unit opgewarmd. De tempratuur is volledig zelf in te stellen. Hierdoor is de waterbak altijd gereed wanneer u het nodig heeft.

Voordelen van een Strava Splint Bath

Ook een waterbak kan verouderen. Dit zijn de voordelen van een Strava Splint Bath, ten opzichte van een verouderde waterbak.

Contact Lomed Nederland

Wilt u meer informatie over deze nieuwe waterbak?

Laat uw gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met u op

  [/col]

  Waarom nog kiezen voor een verouderd model waterbak?

  Strava Splint Bath beschikt over de nieuwste technieken voor een waterbak. Onderstaand treft u de grootste voordelen van deze nieuwe waterbak:

  • Automatisch dubbel desinfectiesysteem. Via de twee methodes UV-C en warmte wordt de waterbak gedesinfecteerd.
  • LCD Touch Display interface: alle benodigde informatie kunt u volgen via een display-scherm.
  • In 25 minuten klaar voor gebruik: snel klaar
  • Visuele timer en waarschuwingen via geluidsignalen: op deze manier bent u altijd op de hoogte
  • Automatische waterafvoer: waterafvoer wordt zelf geregeld
  Strava splint bath
  [/row]