International Trade Fair Medica 2022

De product specialisten van Lomed Nederland zullen aanwezig zijn bij de Medica beurs 2022 in Düsseldorf.  De organisatoren verwachten, volgens eerdere statistieken, dat meer dan 5600 internationale exposanten en professionals aan het evenement zullen deelnemen. Met alle plezier verwelkomen we iedereen bij de Lomed stand. 

Internationaal podium

Medica 2022 geeft toegang aan professionals van een groot internationaal podium. Hierdoor ontstaat een unieke sfeer, waar marktleiders kunnen interageren met hun doelgroepen binnen verschillende sectoren en kennis kunnen uitwisselen met collega’s uit het industrieveld. Er zullen ook veel productcategorieën zijn, vol innovaties en unieke oplossingen met de nieuwste technologieën:

  • Beeldvorming en diagnostiek – medische apparatuur en apparaten
  • Labuitrusting
  • Diagnostische toetsen
  • Fysiotherapie & Orthopedische technologie
  • Wegwerpartikelen en verbruiksartikelen
  • IT-systemen en IT-oplossingen
  • Medische diensten en publicaties

Nieuwe oplossingen verkennen!

De expo zal vergezeld gaan van forums – Medica Connected, HealtHcare, Medica Labmed enz. Daarnaast zal er een uitgebreid conferentieprogramma zijn dat gastheer zal zijn voor de Duitse ziekenhuisconferentie, DiMiMed International en andere. Dit alles geeft u de mogelijkheid om nieuwe oplossingen te verkennen en uw onderneming te versterken.

Workshops en trainingen

We kijken met z’n allen uit naar een gezellige maar vooral informatieve dag en kunnen niet wachten om iedereen te verwelkomen op de beurs. Wist u dat wij het gehele jaar door verschillende workshops en trainingen organiseren in ons trainingscentrum. Indien gewenst komen wij ook bij u op locatie.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!