Workshop mobiliserend spalken Lomed

Workshop Neopreen 22 oktober2020

Bent u er klaar voor om uw productkennis over de neopreen te vergroten? Wij delen graag al onze kennis en expertise over dit product met de behandelaar. De workshop is ontwikkeld voor hand-, fysio- en ergotherapeuten die graag de basis over de neopreen willen leren.

De neopreen cursusdag is vooral praktijkgericht. Na een korte kennismaking met de cursisten en theoretische toelichting op o.a. de verschillende soorten technieken, wordt de groep deelnemers opgesplitst. De rest van de dag wordt geoefend in het vervaardigen van diverse soorten spalken.

Op 22 oktober 2020 zal de workshop Neopreen plaats vinden van 09:30 tot 16:00.

Om deze workshops goed te kunnen begeleiden en interactief te houden zijn wij genoodzaakt het aantal deelnemers te maximeren op maar liefst 15 personen.

 

Aantal accreditatiepunten:

EN: 6 KNGF: 6

Kosten:

199,-

Aanmelden voor de workshop:

Uitgesteld

Voor wie is deze workshop bedoeld?

De workshop is ontwikkeld voor handtherapeuten, fysiotherapeuten en ergotherapeuten met beperkte of geen ervaring in het vervaardigen van spalken met de Neopreen. Na deze cursusdag bent u in staat om gebruik te maken van de diverse technieken die u met de Neopreen kunt maken. Om deze workshops goed te kunnen begeleiden en interactief te houden is het aantal deelnemers maar liefst 20 personen.

Hoe de workshop dag eruit ziet?

De Neopreen cursusdag is vooral praktijkgericht. Na een korte kennismaking met de cursisten en theoretische toelichting op o.a. de verschillende soorten technieken, wordt de groep deelnemers opgesplitst. De rest van de dag wordt geoefend in het vervaardigen van diverse soorten spalken. Tijdens de workshop komen de volgende spalken aan bod: Vingerkoker, CMC Spalk, Polsbrace, Palmprotector/trigger finger.

Eigen inbreng is mogelijk in overleg.

Workshop Neopreen zal plaats vinden op 22 oktober van 09:30 tot 16:00

Neopreen workshop foto impressie

Workshop waarin u wellicht ook geïnteresseerd bent

Workshop Orficast

20 oktober 2020

Workshop Mobiliserende Spalken

29 oktober 2020

Workshop Statische Spalken

21 oktober 2020

Blogberichten workshops Lomed najaar 2019

Workshop Orficast

1 Oktober 2019

Workshop Neopreen

11 April 2019

Workshop Statische Spalken

3 Oktober 2019