Pluspoint 4 kniebrace

De Pluspoint 4 kniebrace biedt optimale ondersteuning bij rupturen van voorste en achterste kruisband (ACL / PCL-letsel of ruptuur) of rupturen van binnenste en buitenste knieband (MCL / LCL-letsel of ruptuur) en is tevens geïndiceerd bij uitgebreide knie-instabiliteit (traumatisch of degeneratief)

Daarnaast is de Pluspoint kniebrace uitermate geschikt voor of na een operatie aan bovengenoemde klachten en ondersteunt de brace alle banden in de knie tijdens sport-/spelactiviteiten.
Dankzij het nieuwe design past de Pluspoint 4 kniebrace zich perfect aan het kniegewricht aan. Het innovatieve, mat-zwarte, aluminium frame is licht en stabiel en de nieuwe banden zijn gemaakt van een hoogwaardig flexibel polymeer. De banden zorgen voor een anti-rotatie systeem, waardoor de Pluspoint 4 makkelijk aan te brengen is en bovendien goed blijft zitten.

De Velcro®-gespen dragen bovendien bij aan de eenvoudige applicatie en de foam, velourse, naadvrije banden zorgen voor een hoog draagcomfort op de huid. Het nieuwe polycentrische CLICKCLACK-scharnier kan eenvoudig aangepast worden met wiggen en zonder bijbehorende gereedschappen. De Range of Motion (ROM) is aan te passen in flexie (45°, 60°, 75°, 90°), extensie (0°, 10°, 20°, 30°, 40°) en lock (0°, 10°, 20°, 30°). Aan de mediale zijde zorgt een anatomisch gevormde condyl-pads voor hoogwaardig draagcomfort en optimaal positiebehoud. Er worden 2 extra sets condyl-pads van verschillende diktes meegeleverd voor simpele aanpassing (bijvoorbeeld wanneer zwelling van de knie is afgenomen), zodat de Pluspoint 4 kniebrace perfect aan te passen is aan de wensen van de patiënt.