Login

Welkom bij Lomed Nederland

Op deze pagina kunt u inloggen op ons bestelsysteem. Dit systeem zorgt ervoor dat u snel en gemakkelijk uw bestellingen kunt plaatsen op het moment dat het u het beste uitkomt.

Nadat u heeft ingelogd kunt u in uw eigen systeem diverse voorkeuren aangeven. Hierbij kunt u denken aan factuuradres, automatisch incasso, bestelhistorie inzien etc.

Registreren?

Bent u al klant van Lomed Nederland? Stuur dan een email naar uw contactpersoon en hij/zij zal dan een account voor uw registreren.

Bent u al klant van Lomed Nederland, maar heeft u nog geen inloggegevens? Vraag dan een account aan. Na het invullen van uw gegevens zenden wij u een gebruikersnaam en wachtwoord toe. Hiermee kunt u inloggen en uw bestellingen plaatsen. We raden u aan om onze werkwijze door te lezen van het bestelsysteem. Zodra u dit heeft doorgenomen word u doorverwezen naar de registratie pagina!

Heeft u al een account bij Lomed Nederland? Vul dan hier uw gebruikersnaam en wachtwoord in om in te kunnen loggen.

Log In

Stel hier uw vraag
Stel hier uw vraag
Problemen, komt u ergens niet uit? wij zien hier om u te helpen!
Verbinden...
Laat een bericht achter en wij reageren hier zo spoedig mogelijk op.
Momenteel zijn wij in gesprek met een andere bezoeker van de website.
:
:
:
Welkom bij Lomed Nederland. Is er iets onduidelijk voor u? laat dan hier een bericht achter en er word direct contact opgenomen met onze sales afdeling.
:
:
De chat is geëindigd.
Was dit gesprek nuttig? Beoordeel deze chat sessie
Goed Slecht
X