Lomed vult thuiszorgwinkels aan

Banner-Lomed-vult-thuiszorgwinkels

Lomed levert al ruim 30 jaar diverse orthopedische oplossingen. Ook voor thuiszorgproducten kunt u bij Lomed terecht. Ook de thuiszorgwinkels voorzien wij steeds meer van onze producten.

Apotheken sluiten zich aan bij Lomed

Thuiszorg is onmisbaar bij diverse klachtbeelden. Lomed biedt verschillende producten aan om de thuiszorg aanzienlijk gemakkelijker en comfortabeler te maken. Steeds meer apotheken sluiten zich aan bij de producten uit het assortiment van Lomed.

Assortiment thuiszorg Lomed

Waar bestaat het thuiszorg-assortiment uit?

Bij de thuiszorgproducten van Lomed kunt u denken aan: Elleboogkrukken, verschillende aantrekhulpmiddelen, tapes, mitella’s, therapeutische reuma handschoenen of douchehoezen voor de benen en armen.

ProOrthic-Easy-Sling

Mitella’s

steve-aantrekhulp-complete-1.jpg

Aantrekhulp

Waarom kiezen voor elleboogkrukken van Lomed?

Tijdens het gebruiken van de krukken wordt het been minder of niet belast. Lomed biedt krukken met ergonomisch vormgegeven handgrepen en een gesloten manchet aan. Dit zorgt ervoor dat de krukken fijn in de hand liggen en de handpalm optimaal wordt ondersteund.Door de speciale handgrepen wordt de druk op de hand beter verdeeld. Ook beschikken de krukken over softgrip. Deze softgrip maakt dat de loopkrukken prettig in de hand liggen, waardoor verkramping van de hand voorkomen wordt. Alle loopkrukken zijn CE gecertificeerd.

EZ crutch elleboogkrukken
EZ-crutch-elleboogkrukken-1

Wat houdt een aantrekhulp in?

Om het thuis gemakkelijker te maken biedt Lomed speciaal aantrekhulpmiddelen aan. Denk hierbij aan onze Steve Gloves (latexvrij). Je hebt hierbij extra grip op je elastische kousen zonder deze te beschadigen, je hoeft je minder in te spannen bij het aan- en uittrekken en voorkomt het gebruik van de Steve Gloves handschoenen beschadigingen aan de kousen door bijvoorbeeld scherpe nagels of sieraden.Een ander voorbeeld zijn de Steve+ Ring.

Dit product is uitermate geschikt voor mensen met pijn in de rug, handen, armen, benen, mensen met reuma, artritis, zwaarlijvigheid of mensen die problemen hebben met bukken. Met dit product is het uittrekken van de steenkousen zeer eenvoudig en is dit product onmisbaar in de thuiszorg.

Steve-aantrekhulp-complete
Steve-aantrekhulp-complete

Gipshoezen

Uw cliënt heeft een gebroken been en/of arm en u zou graag bescherming bieden tegen het gips wanneer uw cliënt gaat douchen of zwemmen, dan is het belangrijk om een gipshoes te dragen. Een gipshoes zorgt ervoor dat het gips of verband niet nat kan worden, infecties voorkomen worden en zorgt dat het gips niet verzwakt wordt. Lomed biedt diverse douche- en zwemhoezen voor ieder ledemaat en iedere leeftijd.

Douchehoes
Zwemhoes-heel-been-volwassenen

Lomed en thuiszorgproducten

Thuiszorg is onmisbaar wanneer er een gebroken been, reuma of moeite met het aantrekken van elastische kousen wordt ervaren. Lomed biedt verschillende producten aan om de thuiszorg aanzienlijk gemakkelijker en comfortabeler te maken.In dit bericht worden de meest gekozen producten besproken. Heeft u interesse in één van deze producten of bent u geïnteresseerd in een van onze andere producten? Neem dan contact op met een van onze specialisten. Zij helpen u graag verder!

Voordelen van thuiszorgproducten van Lomed

Wij beschikken over een breed assortiment aan thuiszorgproducten. Voor diverse klachtbeelden en situatie kan Lomed uw cliënten een oplossing bieden. Onderstaand treft u de voordelen van thuisproducten van Lomed.

Contact Lomed Nederland

Wilt u meer informatie overthuiszorg-producten?

Laat uw gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met u op

    Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.