Lomed is een erkend orthopedische groothandel voor ziekenhuizen

Al jaren wordt Lomed erkend als orthopedische groothandel voor de medische wereld, waaronder ziekenhuizen. Met een brede kennis op gebied van orthopedische oplossingen denken wij graag mee over de inzet van de juiste orthopedische hulpmiddelen in ziekenhuizen. Door een wereldwijd netwerk van gerenommeerde fabrikanten van orthopedische producten bieden wij een breed assortiment aan. Dit vloeit voor door de jarenlange kennis en ervaring dat de onderneming in orthopedie heeft opgedaan.

Uitgebreid aanbod

900+ producten

Advies van specialisten

3500+ klanten voorzien van het juiste advies

Snelle levering

Behandel patiënten zo snel mogelijk

Uitgebreid aanbod

900+ producten

Advies van specialisten

3500+ klanten voorzien van het juiste advies

Snelle levering

Behandel patiënten zo snel mogelijk

Uitgebreid aanbod

900+ producten

Advies van specialisten

3500+ klanten voorzien van het juiste advies

Snelle levering

Behandel patiënten zo snel mogelijk

Sterke samenwerkingen met ziekenhuizen

Lomed heeft haar partners hoog in het vaandel zitten. Er wordt proactief samengewerkt met afdelingen in ziekenhuizen, klinieken en orthopedisch instrumentmakers. Door deze samenwerking is Lomed verantwoordelijk voor het leveren van de juiste orthopedische hulpmiddelen aan haar partners.

Lomed fungeert als groothandel voor gipskamers van ziekenhuizen

In Nederland wordt Lomed gezien als groothandel voor diverse producten die te gebruiken zijn in gipskamers van ziekenhuizen. Deze producten, zoals een gipstafel, kunnen in verschillende afdelingen worden ingezet. De behandelaar wordt verzekerd van een veilige en gezonde werkplek dankzij het gebruik van onze gipstafels en ondersteuningskussens.

Welke voordelen biedt de gipstafel voor uw gipskamer?

✔ Quick release knop aan de achterzijde
✔ Voetbediening op het onderstel
✔ Geheel uitgevoerd in RVS
✔ Wordt standaard geleverd met het nieuwste soort leer
✔ Minimale hoogte kan vanaf 58 cm
✔ Traploos in hoogte verstelbaar
✔ Heavy duty scharnieren
✔ Demontabele voetsteunen

Bekijk de gipstafel
EZ Caster Gipstafel

Welk orthopedie materiaal stelt Lomed beschikbaar voor ziekenhuizen?

Met een brede kennis op gebied van orthopedische oplossingen denken wij graag mee over de inzet van de juiste orthopedische hulpmiddelen. Samen met onze fabrikanten houden wij marktonwikkelingen nauwlettend in de gaten, participeren wij in productinnovaties en passen het assortiment hierop aan. Daardoor kunt u rekenen op up-to-date product programma die voldoet aan de hoge verwachtingen uit de markt.

Logo Push Sports
Logo Orfit
Logo Darco schoen

Vind orthopedische hulpmiddelen voor de spoedeisende hulp van uw ziekenhuis

Lomed heeft een ruim productassortiment aan orthopedische hulpmiddelen beschikbaar gesteld voor partners in verschillende branches. Hieronder vallen hulpmiddelen voor de spoedeisende hulp in het ziekenhuis. Bekijk de website voor het volledige assortiment of bezoek onze winkel voor orthopedisch materiaal. Het orthopedie materiaal wat Lomed beschikbaar stelt voor de ziekenhuizen is zeer divers.

Lomed deelt haar kennis met artsen en verpleegkundigen

De medewerkers van Lomed worden regelmatig getraind en leren van de ervaringen uit de ziekenhuismarkt. Wij delen graag onze kennis en helpen u snel en kundig met uw vraag. Daarnaast kunt u rekenen op ondersteuning bij testcases en begeleiding bij assortiment optimalisatie in het ziekenhuis. In ons centraal gelegen leercentrum bieden wij geaccrediteerde trainingen aan voor artsen en verpleegkundigen.

Bekijk het leercentrum