Met een brede kennis op gebied van orthopedische oplossingen denken wij graag mee over de inzet van de juiste orthopedische hulpmiddelen in het ziekenhuis. Hierbij stellen wij hoge eisen aan de kwaliteit van producten met het oog op het reduceren van (in)directe zorgkosten.

Wij werken samen met interne afdelingen én met externe partijen, zoals orthopedisch instrumentmakerijen en partners op gebied van inkoop en logistiek. Door deze samenwerking helpen wij bij het leveren van de juiste ondersteuning van onder andere gipskamers, wondpoli’s en orthopedie.

Samen met onze fabrikanten houden wij marktonwikkelingen nauwlettend in de gaten, participeren wij in productinnovaties en passen het assortiment hierop aan. Daardoor kunt u rekenen op een up-to-date assortiment dat voldoet aan de hoge verwachtingen uit de markt.

Met een wereldwijd netwerk van gerenommeerde fabrikanten van orthopedische producten bieden wij een breed assortiment producten. Zo zijn wij exclusief distributeur van onder andere de merken Push braces, Push Sports, Orfit, BioSkin en DARCO.

Kennis delen

Onze medewerkers worden regelmatig getraind en leren van ervaringen uit de markt. Wij delen graag onze kennis en helpen u snel en kundig met uw vraag. Daarnaast kunt u rekenen op ondersteuning bij testcases en begeleiding bij assortiment optimalisatie. In ons centraal gelegen leercentrum bieden wij geaccrediteerde trainingen aan voor artsen en verpleegkundigen.

Hoe kunnen wij u helpen?

Bij Lomed helpen wij u graag, met een team van enthousiaste collega’s staan wij u graag te woord en beantwoorden wij al uw vragen. Maak kennis met ons team en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.