BioSkin – Verlicht pijn en verbeter resultaten

Braces van BioSkin bieden betrouwbare ondersteuning met voortdurende innovatie voor pijnverlichting en herstel van mobiliteit. De braces helpen je om weer het activiteitsniveau te bereiken van voor de blessure of pijn. Met unieke materialen zoals Ultima en Skinlock, gecombineerd met een anatomisch ontwerp, bieden ze het comfort en de ondersteuning die je nodig hebt.

Producten informatie aanvragen

Wat maakt BioSkin zo speciaal?

De braces van Bioskin zijn comfortabel om te dragen en zorgen daarom voor een hoog draagcomfort. Ze zijn gemaakt van innovatieve, lichte en unieke materialen en zijn volledig hypoallergeen. Het ultradunne Ultima-materiaal geeft geweldige 3D-compressie, dus als je beweegt, beweegt de brace met je mee. Het materiaal zorgt bij licht zweten voor Skinlock (een verhoogde wrijvingscoëfficiënt). Zo blijft je brace nog beter zitten, terwijl het materiaal ademend blijft.

BioSkin kniebraces zijn gemaakt om je knie te ondersteunen zonder je natuurlijke bewegingsvrijheid te beperken. De naden zijn zorgvuldig vermeden op gevoelige plekken zoals de achterkant van je knie. Ook zijn de braces gemaakt van hypoallergene materialen. De BioSkin kniebraces zijn ontworpen om je knie optimaal te laten functioneren.

BioSkin polsbraces bieden stabiliteit aan overbelaste pols- en handgewrichten, zodat je lichaam kan genezen zonder pijn. Ze zijn gemakkelijk aan te brengen en comfortabel dankzij zachte, vochtafvoerende materialen. Met verschillende ondersteuningsniveaus is er voor iedereen een geschikte en comfortabele brace voor een snel herstel.

BioSkin elleboogbraces verminderen pijn en ondersteunen het herstel van overbelaste of geblesseerde gewrichten. Ze geven medische compressie om ontstekingen te verminderen en de functionaliteit te verbeteren. Dankzij dunne, vochtregulerende materialen zijn ze comfortabel, terwijl extra functies zoals gelpads en verstelbare compressie helpen bij het verlichten van pijn en zwelling.

BioSkin compressieproducten geven stevige ondersteuning bij intensieve activiteiten en verminderen ontstekingen in geblesseerde spieren. Het materiaal biedt uitstekende compressie en blijft toch dun, ademend en sterk. Dankzij flatlock-naden wordt irritatie voorkomen, en de nauwgezette afwerking zorgt voor perfecte ondersteuning.

Rugbraces van Bioskin verlichten pijn door gerichte compressie op de complexe structuren van de wervelkolom. Gemaakt van zachte, hypoallergene materialen bieden ze comfortabele ondersteuning. Ventilatiepanelen zorgen voor ademend vermogen, en de Vector- en Back Flex-braces combineren warmte- en koudetherapie met gelpads voor extra verlichting.

BioSkin enkelbraces voorkomen en behandelen blessures, terwijl ze pezen en ligamenten ondersteunen om pijn te verlichten. Ze zijn ontworpen om met de natuurlijke anatomie mee te bewegen en het lichaam de tijd te geven om te herstellen. De unieke, zachte en vochtafvoerende materialen zorgen voor comfortabel draaggemak. Dankzij klittenbandsluitingen en aanpasbare ondersteuning zijn ze eenvoudig aan te trekken en enorm functioneel.

Bent u ook al overtuigd door BioSkin en bent u toe aan meer informatie?
Maak dan een afspraak en een van onze specialisten komt bij u langs!