Mitchell Ponseti Klompvoet oplossingen

De originele clubfoot producten van MD Orthopaedics zijn de standaard voor behandelingen van klompvoet aandoeningen. We zijn van mening dat de kostbare voetjes van kinderen het beste verdienen en maken daarom gebruik van jarenlange kennis en expertise om klompvoetapparaten, AFO’s en soortgelijke oplossingen te ontwerpen in overeenstemming met de Ponseti-methode.

AFO systeem

Het gepatenteerde systeem heeft een harde zool, een zachte rubberen voering voor comfort en flexibiliteit, en een zacht synthetisch leren lichaam en riemen. De locatie van de hiel is gemakkelijk te zien door twee gaten in de achterkant van de AFO en het schoentje wordt bevestigd aan de volledig verstelbare Abductie Bar, in overeenstemming met het standaard Ponseti-bracing protocol, met ingebouwde dorsaalflexie.

Informatie aanvragen Producten

Wat maakt Mitchell Ponseti zo uniek? 

De clubfoot producten zijn erop gericht om de klompvoet bij uw kind te behandelen, zonder dat er een operatieve behandeling nodig is. Door de voet in de juiste houding te plaatsen kan de voet rustig herstellen.

Als distributeur houden we u graag op de hoogte van de productontwikkelingen rondom de originele clubfoot producten van MD Orthopaedics. We zijn u graag van dienst om hulpmiddelen verstrekking rondom deze belangrijke zorgvraag in goede banen te geleiden.

Maak een afspraak met een van onze specialisten. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor een demonstratie.