Logo Novak M

Novak M | Behandel- en onderzoeksbanken van het hoogste niveau

Sinds 1979 produceert Novak-M behandeltafels en onderzoektafels die zorgprofessionals en patiënten helpt om de behandeling naar een hoger niveau te tillen. Met jarenlange ervaring streeft Novak-M ernaar om branchekennis te combineren met innovatieve technologie. Via een gedegen, wereldwijd distributienetwerk, waar ook Lomed onderdeel van uit maakt wordt intensief samengewerkt om te voldoen aan de hoge kwaliteitseisen uit de markt.

Informatie aanvragen Producten

Wat maakt Novak zo speciaal?

De behandeltafels en onderzoekstafels van Novak M hebben een zeer lange traditie als de beste keuze voor algemene – en specialistische onderzoeken en behandelingen. Het productgamma van Novak-M onderscheidt zich door een eenvoudig en strak ontwerp met gepatenteerde oplossingen die volledige ondersteuning bieden bij een geweldige behandelervaring.

Verschillende modellen beschikbaar

Afhankelijk van de complexiteit van algemene of gespecialiseerde medische onderzoeken, is er keuze uit verschillende modellen. Het gereduceerde ontwerp geeft vorm aan hun elegante uiterlijk, wat een van de redenen was dat de tafels opnieuw de Red Dot design award 2020 ontvingen.

Kies uit meer dan 30 verschillende kleuren water- en brandwerend kunstleer van topkwaliteit. Om aan alle werkvereisten te voldoen, biedt Novak M ook een scala aan verschillende innovatieve accessoires. Hierdoor past de onderzoek- en behandeltafel perfect in werkkamer van de zorgprofessional.

Om u te helpen bij het kiezen van een op maat gemaakt product voor in uw behandelkamer, hebben we een eenvoudig te gebruiken online configurator geïntroduceerd. Hier kunt u elke tafel naar wens samenstellen.

Meer informatie over de behandelbanken van Novak M? Maak dan een afspraak met een van onze specialisten. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs.