Orfit thermoplastisch plaatmateriaal

Orfit ontwikkelt en produceert de meest nauwkeurige en betrouwbare thermoplastische materialen van hoogwaardige kwaliteit. Deze materialen worden ingezet als medische hulpmiddelen die de behandeling van patiënten over de hele wereld verbeteren. De materialen van Orfit bieden de hoogst mogelijke prestatie voor zowel therapeuten als patiënten bij fysieke revalidatie.

Orfit levert een groot assortiment aan orthopedische fabricagematerialen voor patiënten in fysieke revalidatie. Het Orfit assortiment bestaat uit thermoplasten en helpt bij het oplossen van de meest uitdagende spalken. De meeste producten uit het assortiment zijn uit voorraad leverbaar, zodat u altijd snel het juiste Orfit materiaal ter beschikking heeft en meteen aan de slag kunt.

Producten Informatie aanvragen

Wat maakt het materiaal van Orfit zo speciaal?

Zowel de thermoplastische materialen als de prothetische kokermaterialen worden in België geproduceerd en ontwikkeld. Deze hoogwaardige materialen zorgen voor een optimaal draagcomfort en hebben een lange levensduur. Orfit gebruikt de nieuwste technologieën in zowel alle materialen als in de productiemethoden zodat u verzekerd bent van een uitstekend klinisch resultaat.

Wij geven regelmatig workshops en product trainingen om samen met u het beste uit de producten halen, zowel in klinisch als in technisch opzicht. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk ons aanbod Workshops en meld u nu aan!

Starterspakket

Meer informatie over de producten van Orfit? Maak dan een afspraak met een van onze specialisten. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor een demonstratie.