Orfit materialen voor fysieke revalidatie

Orfit thermoplastisch plaatmateriaal

Orfit leidt de markt met de ontwikkeling en productie van precisie thermoplastische materialen. Dit merk ontwikkelt thermoplastische platen die speciaal zijn ontworpen om de revalidatie van patiënten wereldwijd te verbeteren.

Deze materialen bieden zowel therapeuten als patiënten de beste hulpmiddelen voor hun herstel. Onze focus ligt op het leveren van betrouwbare, effectieve oplossingen voor fysieke revalidatie. Zo kunnen professionals in de zorg de best mogelijke ondersteuning bieden.

Orfit staat bekend om het uitgebreide assortiment van orthopedische fabricagematerialen. Deze zijn speciaal ontworpen om professionals te ondersteunen bij de fysieke revalidatie van patiënten. Onze collectie van thermoplasten biedt oplossingen voor zelfs de meest complexe spalkbehoeften.

In het herstelproces is tijd van groot belang. Daarom zorgen we ervoor dat de meeste van onze producten direct uit voorraad leverbaar zijn. Zo kunt u zonder vertraging meteen weer aan de slag met de behandeling van uw patiënten.

Producten Informatie aanvragen

Wat maakt het materiaal van Orfit zo speciaal?

De materialen van Orfit zijn ontwikkeld en geproduceerd in België. De thermoplastische en prothetische kokermaterialen bieden draagcomfort en duurzaamheid. Dit maakt ze vaak een voorkeurskeuze voor professionals in de medische sector, gericht op de best mogelijke revalidatie.

Wat maakt Orfit zo speciaal? Elk materiaal en elke productiemethode is voorzien van de nieuwste innovaties, verzekerd van uitstekende klinische resultaten. Dit leidt tot materialen die zowel comfortabel in gebruik zijn als bijdragen aan efficiënte revalidatietrajecten.

We houden regelmatig workshops en trainingen. Zo leren professionals hoe ze merken Orfit materialen correct kunnen gebruiken. Dit gebeurt zowel vanuit klinisch als technisch perspectief. Deze sessies zijn gericht op het maximaliseren van de voordelen van onze producten in uw dagelijkse praktijk.

Leer hoe Orfit kan helpen: onze materialen maken uw werk makkelijker en helpen bij beter herstel. Met onze producten en workshops krijgt u alles wat u nodig heeft. Meld u aan voor een workshop en ontdek zelf de impact van Orfit.

Starterspakket

Meer informatie over de producten van Orfit? Maak dan een afspraak met een van onze specialisten. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor een demonstratie.