Bij Lomed verkrijgbaar! Het gehele assortiment van PMT

PMT Corporation, is gespecialiseerd in het ontwikkelingen van speciale producten, apparaten en instrumenten binnen de medische wereld. De Halo-systemen van PMT Corporation zijn betrouwbaar, gebruiksvriendelijk en zorgen voor een optimaal comfort en genezing van uw patiënt. De hoogwaardige kwaliteit van deze Halo-systemen zorgen ervoor dat het lichaam zich op natuurlijke wijze kan herstellen.

Producten Contact mogelijkheden

Wat maakt deze Halo Systemen uniek?

  • Het titanium is van medische kwaliteit, gecombineerd met de grafiethoofdring en de ondersteuningsstangen zijn 1.5 / 3T MRI voorwaardelijk en CT-compatibel.
  • De verstelbare hoofdblokken kunnen onafhankelijk van elkaar op 3 manieren worden aangepast, te denken aan; A/P positionering, Flexion/Extension en Tracton/Distraction.
  • Verplaatste gesp voor duidelijke laterale röntgenfoto’s.
  • Het ontwerp van het vest resulteert in een lager gewicht, een betere pasvorm en meer therapietrouw voor uw patiënt en is in 3 varianten verkrijgbaar; lamswol, acryl en coolmax.
  • PMT Halo’s worden vervaardigd met een hartplooi in de schaal net boven het borstbeen, waardoor een snelle toegang tot de borst van de patiënt mogelijk is voor reanimatie of andere noodsituaties.

 

Goed om te weten:

Het is van groot belang dat er regelmatig getoetst wordt op de juiste manier van aanleg en onderhoud van de Halo systemen. Het doel van deze training is met name het optimaliseren van uw kennis doormiddel van het combineren van praktijkoefeningen en de daar bijhorende instructies.
Wilt u meer informatie over deze trainingen, neem dan gerust contact met ons op!

Bent u ook al overtuigd door PMT en bent u toe aan meer informatie?
Maak dan een afspraak en een van onze specialisten komt bij u langs!