Ponseti-clubfoot logo

Ponseti Klompvoet oplossingen

De originele clubfoot producten van MD Orthopaedics zijn de standaard voor behandelingen van klompvoet aandoeningen. We zijn van mening dat de kostbare voetjes van kinderen het beste verdienen en maken daarom gebruik van jarenlange kennis en expertise om klompvoetapparaten, AFO’s en soortgelijke oplossingen te ontwerpen in overeenstemming met de Ponseti-methode.

Ponseti AFO systeem

Het gepatenteerde systeem heeft een harde zool, een zachte rubberen voering voor comfort en flexibiliteit, en een zacht synthetisch leren lichaam en riemen. De locatie van de hiel is gemakkelijk te zien door twee gaten in de achterkant van de AFO en het schoentje wordt bevestigd aan de volledig verstelbare Abductie Bar, in overeenstemming met het standaard Ponseti-bracing protocol, met ingebouwde dorsaalflexie.

Ponseti AfFO Plantar flexsion stop
Informatie aanvragen Producten

Ponseti clubfoot producten en informatie

Als distributeur houden we u graag op de hoogte van de productontwikkelingen rondom de originele clubfoot producten van MD Orthopaedics. We zijn u graag van dienst om hulpmiddelen verstrekking rondom deze belangrijke zorgvraag in goede banen te geleiden.

Maak een afspraak met een van onze specialisten. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor een demonstratie.