Pro Orthic braces bij Lomed

A better life for everyone

Pro Orthic levert betaalbare, kwalitatieve orthopedische hulpmiddelen, perfect voor zorgprofessionals en bedrijven. In samenwerking met deskundige fysiotherapeuten ontwikkelen we praktische oplossingen die comfort en mobiliteit verhogen. Ons aanbod is breed: van ergotherapie tot orthopedie, bedoeld voor zowel ziekenhuizen als praktijken.

Run je een kleine praktijk of maak je deel uit van een groot ziekenhuis? Bij Lomed vind je wat je nodig hebt. Ons aanbod heeft oplossingen voor onder andere:

  • Ergotherapie: Verbeter de dagelijkse leefbaarheid van je patiënten.
  • Fysiotherapie: Ondersteun herstel en beweging met doelgerichte hulpmiddelen.
  • Handtherapie: Gespecialiseerde producten voor hand- en polsrevalidatie.
  • Orthopedie: Van braces tot ondersteuningsapparatuur, alles om je patiënten sterk te houden.
  • Ziekenhuis: Betrouwbare, duurzame oplossingen voor ziekenhuisgebruik.

Kies Pro Orthic voor betaalbare en effectieve orthopedische zorg. Samen verbeteren we de levenskwaliteit van je patiënten.

Producten Informatie aanvragen

Pro Orthic gaat voor herstel

Bij Lomed Nederland staan we voor een snelle en comfortabele herstelperiode. We begrijpen hoe belangrijk een efficiënt herstelproces is. Daarom zorgen we ervoor dat elke brace die we ontwerpen grondig wordt getest. Ons doel? Zorgen dat patiënten zich zo snel mogelijk weer op hun best voelen.

Samenwerking met ziekenhuizen

Pro Orthic is een vertrouwd merk binnen de Nederlandse gezondheidszorg. We leveren al jaren medische hulpmiddelen aan ziekenhuispartners, van elleboogkrukken tot gipstafels en nekkragen. Onze focus op duurzame productie helpt ons een sterk partnerschap met ziekenhuizen te onderhouden en te garanderen dat onze producten lang meegaan.

Ons assortiment is breed, ontworpen om aan diverse behoeften te voldoen. Gaat het om het ondersteunen van een sneller herstel of het bieden van dagelijks comfort en ondersteuning? Met onze hulpmiddelen helpen we iedere patiënt bij het verbeteren van hun levenskwaliteit. Een goed herstel begint met de juiste ondersteuning.

Meer informatie over de producten van Orfit? Maak dan een afspraak met een van onze specialisten. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor een demonstratie.