Pro Orthic – a Better Life For Everyone

Bij Pro Orthic bieden we betaalbare orthopedische oplossingen aan die zijn ontworpen met optimale ondersteuning, comfort en mobiliteit. We werken nauw samen met erkende fysiotherapeuten om onze producten te ontwikkelen.

Aanbevolen en ontworpen door experts

Bij Pro Orthic streven we ernaar om orthopedische oplossingen voor iedereen toegankelijk en betaalbaar te maken, waardoor klanten hun levenskwaliteit kunnen verbeteren.

Producten Informatie aanvragen

Pro Orthic gaat voor herstel

Bij Lomed Nederland vinden wij het erg belangrijk dat een patiënt zo efficiënt en comfortabel mogelijk hersteld van een blessure. Daarom wordt iedere brace met zorg ontworpen en getest. 

Samenwerking met ziekenhuizen

Pro Orthic is een merk dat veel te vinden in de Nederlandse ziekenhuizen. Aan onze ziekenhuispartners leveren wij jarenlang medische hulpmiddelen. Van elleboogkrukken tot gipstafels en nekkragen. Dankzij de hoge mate van duurzaamheid bij de productie van onze medische hulpmiddelen kunnen wij het waardige partnerschap behouden.

Meer informatie over de producten van Orfit? Maak dan een afspraak met een van onze specialisten. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor een demonstratie.