Better on the move

Bij Pro Orthic staat gezond kunnen bewegen hoog in het vaandel. We streven ernaar om hoogstaand kwaliteit te produceren voor de laagste prijs. Een snel herstel process en betere beweging moet betaalbaar zijn voor iedereen. Het bieden van innovatief en sterk ontwikkelde braces die verder gaat maakt waarom Pro Orthic al jaren de specialist is in braces. Samen beter in beweging.

Informatie aanvragen Producten

Pro Orthic gaat voor herstel

Bij Lomed Nederland vinden wij het erg belangrijk dat een patiënt zo efficiënt en comfortabel mogelijk hersteld van een blessure. Daarom wordt iedere brace met zorg ontworpen en getest. Onze experts gaan zorgvuldig te werk met het bedenken en ontwerpen van een brace nadat ze informatie hebben opgedaan over de wensen van de patiënten.

Samenwerking met ziekenhuizen

Pro Orthic is een merk dat veel te vinden in de Nederlandse ziekenhuizen. Aan onze ziekenhuispartners leveren wij jarenlang medische hulpmiddelen. Van elleboogkrukken tot gipstafels en nekkragen. Dankzij de hoge mate van duurzaamheid bij de productie van onze medische hulpmiddelen kunnen wij het waardige partnerschap behouden.

Bent u ook al overtuigd door Pro-Orthic en bent u toe aan meer informatie?
Maak dan een afspraak en een van onze specialisten komt bij u langs!