Push braces – maakt bewegingsvrijheid mogelijk!

Push for Freedom! Ontdek de vrijheid van bewegen met Push braces. De braces van Push braces zijn speciaal ontworpen om patiënten de optimale bescherming en ondersteuning te bieden. Dit alles om ervoor te zorgen dat ze zo vrij en comfortabel mogelijk kunnen bewegen. Ongeacht de fysieke uitdagingen.

Ons assortiment is zorgvuldig samengesteld met verschillende ondersteuningsniveaus. Zo is er voor elke specifieke klacht een perfect passende brace. Met Push braces kun je rekenen op een combinatie van kwaliteit, comfort en functionaliteit.

  • Het care-profiel is je beste vriend bij lichte blessures of overbelasting. Het zorgt ervoor dat je jouw dagelijkse activiteiten kunt blijven uitvoeren zonder de situatie te verergeren.
  • Het med-profiel richt zich op het herstelproces van milde tot zware blessures. Deze braces helpen bij het herstel en zorgen ervoor dat je snel weer kunt bewegen.
  • Het ortho-profiel is voor mensen die een stapje meer willen doen om specifieke blessures te verbeteren. Deze braces zijn gericht op het verbeteren van je fysieke functionaliteit.
Producten Informatie aanvragen

Wat maakt Push braces zo speciaal?

Wat zet Push braces apart van de rest? De braces van Push worden in Nederland ontworpen en doorontwikkeld, waardoor de productreeks onderscheidend is met een uniek design en uitstekende functionaliteit. Zo zijn de braces van push precies afgestemd op wat de patiënt nodig heeft. Het gebruik van topkwaliteit materialen, waaronder Sympress™, zorgt voor een draagcomfort waar je u tegen zegt. Ook geeft het veel bewegingsvrijheid, zonder in te boeten op de bescherming.

Daarnaast bieden we bij van Push braces een veelzijdig assortiment aan voor elk gewricht. Herstel je van een blessure, ben je op zoek naar extra ondersteuning tijdens sportieve prestaties, of wil je gewoon wat meer comfort in het dagelijks leven? Er is altijd een Push brace die bij jouw patiënten past.

Sympress

Sympress is een kwalitatief hoogstaand materiaal dat Lomed gebruikt voor de orthopedische hulpmiddelen. Het materiaal is sterk en betrouwbaar, wat belangrijk is voor producten zoals braces en ondersteuningen die dagelijks worden gebruikt. Lomed kiest voor sympress vanwege de consistente kwaliteit die ervoor zorgt dat elk hulpmiddel effectief zijn werk doet, van het ondersteunen van een gewricht tot het corrigeren van een houding. Dit maakt sympress een belangrijk onderdeel in ons assortiment.

Wil je graag meer informatie over de producten van Push? Maak dan een afspraak met een van onze specialisten. Zij staan klaar om een vrijblijvende demonstratie te geven.