Push braces – maakt bewegingsvrijheid mogelijk!

Push for Freedom. De braces van Push bieden de juiste mate van bescherming en ondersteuning om je zoveel mogelijk vrijheid tijdens bewegen te geven. De braces van Push zijn onderverdeeld in drie overkoepelende profielen. Elk profiel heeft een eigen mate van ondersteuning, zodat je voor elke klacht de juiste brace vindt. Het Care-profiel biedt functiebehoud bij lichte blessures en overbelastingen, het Med-profiel biedt functieherstel bij milde tot zware blessures en het Ortho-profiel biedt functieverbetering bij specifieke blessures.

catalogus Informatie aanvragen Producten

Wat maakt Push braces zo speciaal?

De braces van Push worden in Nederland ontworpen en doorontwikkeld, waardoor ze uniek zijn qua design en functie. De hoogwaardige materialen (o.a. Sympress) vergroten het draagcomfort en bewegingsgemak, zonder dat de brace aan kwaliteit en functie inlevert. Push biedt braces voor alle gewrichten. De Push braces zijn, afhankelijk van het type, in te zetten tijdens het dagelijks leven en/of sport.

Meer informatie over de braces van Push? Maak dan een afspraak met een van onze specialisten. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor een demonstratie.

Catalogus Push braces

Download onze speciale Push Braces catalogus met daarin alle artikelnummers, afmetingen en maten. Bent u op zoek naar een brace voor een specifieke toepassing of wilt u graag deskundig advies? Neem dan gerust contact met ons op. Onze enthousiaste adviseurs helpen u graag verder!

Online wederverkopers van Push Braces