Professioneel Push Sports aanbod bij Lomed

Sporten draait om controle. Dat is precies waar de braces van Push Sports naar zijn ontworpen. Push Sports maakt gezond en veilig sporten mogelijk. De braces zijn in te zetten voor patiënten die:

  • Herstellen van een blessure.
  • Overbelasting willen voorkomen.
  • Extra ondersteuning zoeken bij bijvoorbeeld lichte instabiliteit.

De braces combineren bewegingsvrijheid met precieze bewegingsbeperking op momenten dat het echt nodig is. Zo blijft de sporter in controle, ongeacht het niveau waarop de sport beoefend wordt.

Producten Informatie aanvragen

Push Sports kniebrace

Specifiek ontworpen voor optimale ondersteuning rondom de knieschijf, biedt de kniebrace een combinatie van comfort en bescherming. Ideaal voor diegenen die herstellen van een knieblessure of extra ondersteuning zoeken tijdens hun sportactiviteiten. De Push Sports brace is nauwkeurig ontworpen om de juiste bewegingsvrijheid te bieden, terwijl onnodige stress op de knie wordt geminimaliseerd.

Push Sports elleboogbrace

Binnen ons uitgebreide assortiment onderscheidt de elleboogbrace zich door zijn vermogen om doeltreffende steun te bieden voor de elleboog. Deze brace is speciaal ontworpen om sporters die extra zorg nodig hebben voor hun ellebogen, optimaal te ondersteunen. De elleboogbrace zorgt ervoor dat de patiënt zijn of haar arm comfortabel kan buigen en strekken tijdens het sporten, zonder de bewegingsvrijheid te beperken.

Wat maakt Push Sports zo speciaal?

Push Sports onderscheidt zich met ultradunne braces die garant staan voor een hoog draagcomfort tijdens het sporten. De ontwerpen zorgen ervoor dat je de braces makkelijk onder sportkleding en schoenen kunt dragen. Hierbij hoef je niet in te boeten op ondersteuning of comfort.

Ontworpen en ontwikkeld in Nederland, beloven Push Sports braces niet alleen topkwaliteit maar ook gebruiksvriendelijkheid en duurzaamheid. Het is een betrouwbare en trotse sponsor en leverancier van organisaties zoals FIFPro, KNKV en KNGU. Het merk staat gelijk aan betrouwbaarheid en professionaliteit in de sportwereld.

Sympress

Sympress is een hoogwaardig materiaal dat Lomed gebruikt voor de orthopedische hulpmiddelen. Dit materiaal is sterk en betrouwbaar, belangrijk voor dagelijks gebruikte producten zoals braces en ondersteuningen. Lomed kiest voor sympress vanwege de stabiele kwaliteit, die garandeert dat elk hulpmiddel effectief functioneert, van het ondersteunen van gewrichten tot het verbeteren van de houding. Daarom is sympress een belangrijk onderdeel van ons productaanbod.

Bent u ook al overtuigd door Push en bent u toe aan meer informatie?
Maak dan een afspraak en een van onze specialisten komt bij u langs!