Beste [your-naam],

Nogmaals bedankt dat u de whitepaper “Artritis en orthesen” hebt aangevraagd. In de bijlage vindt u deze interessante whitepaper in PDF.

Met ruim 30 jaar ervaring binnen de orthopedie is Lomed een belangrijke speler. Naast de activiteiten als exclusieve distributeur van diverse genormeerde merken binnen de orthopedie bieden wij ook praktijkgerichte trainingen in het eigen, volledig uitgeruste opleidingscentrum met horeca faciliteiten in ’s-Hertogenbosch. Medio 2023 wordt dit aangevuld met diverse onlinetrainingen voor professionals. Een ontwikkeling die vandaag de dag niet meer weg te denken is om ook als kennispartner u zo goed mogelijk te ondersteunen. Deze whitepaper is een praktisch voorbeeld van kennisoverdracht.

Bekijk ook onze volgende exclusieve merken:

Orfit spalkmateriaal, Bioskin braces, Darco medische schoenen, Push braces, Push Sports braces, Pro-orthic braces, Orthoservice braces,Novak M behandeltafels, Tmax kinesiologie tape.

Hopelijk hebben wij u kunnen inspireren met deze whitepaper. Heeft u aanvullende vragen hierover of wilt u in gesprek met één van onze adviseurs? Neem dan gerust contact met ons op. Bel naar 088 0900 300 of mail naar info@lomed.com.