AAOS 2017 Annual Meeting - Lomed Nederland
22666
post-template-default,single,single-post,postid-22666,single-format-standard,cookies-not-set,woocommerce-no-js,ywcas-bridge-child,,hide_top_bar_on_mobile_header,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.1,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

AAOS 2017 Annual Meeting

AAOS 2017 Annual Meeting

AAOS 2017 Annual Meeting San Diego, California

 Van 15 t/m 17 maart was Lomed Nederland weer aanwezig bij de Annual Meeting van de AAOS, dit keer in San Diego. Na de goede resultaten van afgelopen jaar hebben we besloten dit jaar nogmaals deel te nemen. Dit keer met een grotere stand en een betere plek op een mooie hoek. De aanloop was zeer goed te noemen, we hebben het alle dagen lekker druk gehad. Veel interesse in onze producten van mensen over de gehele wereld. Al met al dus een zeer geslaagde beurs.

De AAOS verzorgt onderwijs in de praktijk voor orthopedische chirurgen en paramedische zorg. Daarnaast pleit deze organisatie ook voor een betere patiëntzorg en informeert de bezoeker van de jaarlijkse meeting over de wetenschap van de orthopedie. 

Begonnen als een kleine organisatie is de AAOS nu met meer dan 39.000 leden wereldwijd de grootste medische vereniging.

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Stel hier uw vraag
Stel hier uw vraag
Problemen, komt u ergens niet uit? wij zien hier om u te helpen!
Verbinden...
Laat een bericht achter en wij reageren hier zo spoedig mogelijk op.
Momenteel zijn wij in gesprek met een andere bezoeker van de website.
:
:
:
Welkom bij Lomed Nederland. Is er iets onduidelijk voor u? laat dan hier een bericht achter en er word direct contact opgenomen met onze sales afdeling.
:
:
De chat is geëindigd.
Was dit gesprek nuttig? Beoordeel deze chat sessie
Goed Slecht
X