Arab Health - Lomed Nederland
22671
post-template-default,single,single-post,postid-22671,single-format-standard,cookies-not-set,woocommerce-no-js,ywcas-bridge-child,,hide_top_bar_on_mobile_header,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.1,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Arab Health

Arab Health

 Arab health

De Arab Health is de grootste bijeenkomst betreft de gezondheidszorg in het Midden-Oosten en Noord-Afrika. Jaarlijks komen hier 4400 ’s werelds toonaangevende bedrijven uit de gezondheidszorg uit meer dan 70 landen. Op de Arab Health komen grote fabrikanten, groothandels en distributeurs om de medische gemeenschap jaarlijks in Dubai te ontmoeten.

Dit congres is 42 jaar geleden opgericht waarbij ze jaarlijks een programma van hoogste kwaliteit leveren voor medische professionals in de gehele wereld. De conferenties leiden tot een mondiale uitstraling met internationale sprekers met een breed spectrum van medische specialismen en disciplines. Het is een van ’s werelds grootste medische conferenties.

Arab Health wordt ondersteund door het ministerie van Volksgezondheid, de Abu Dhabi Health Authority, de Dubai Health Authority en de Dubai Healthcare City Authority.

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Stel hier uw vraag
Stel hier uw vraag
Problemen, komt u ergens niet uit? wij zien hier om u te helpen!
Verbinden...
Laat een bericht achter en wij reageren hier zo spoedig mogelijk op.
Momenteel zijn wij in gesprek met een andere bezoeker van de website.
:
:
:
Welkom bij Lomed Nederland. Is er iets onduidelijk voor u? laat dan hier een bericht achter en er word direct contact opgenomen met onze sales afdeling.
:
:
De chat is geëindigd.
Was dit gesprek nuttig? Beoordeel deze chat sessie
Goed Slecht
X