Lomed Nederland

Al ruim 30 jaar is Lomed een betrouwbare partner voor hoogstaande kwaliteit, een uitgebreid assortiment, snelle levering en goede service. Samen met een aantal grote merken en eigen ontwikkelde producten voorzien wij medische hulpverleners in Nederland en buitenland met de beste producten. Daarnaast vinden wij het belangrijk om onze klanten op de hoogte te houden van de nieuwste producten, ontwikkelingen en ideeën. Dit doen wij door middel van nieuwsbrieven en blogberichten.

Lomed is meer dan een webshop voor medische hulpmiddelen

Workshops

Ieder jaar organiseren wij workshops in ons eigen leercentrum. De workshops worden gegeven door onze eigen productspecialiste en een externe handtherapeut. In ons prachtige leercentrum krijgen fysiotherapeuten, ergotherapeuten en handtherapeuten de kans om meer kennis op te doen zowel op theoretisch als praktijkgericht gebied. Daarnaast worden de workshops ook nog beloond met 6 tot 7 accreditatiepunten. Naast het geven van workshops in ons leercentrum is er ook een mogelijkheid om een workshop op uw locatie aan te vragen.

orfit

De nauwe samenwerking met onze grootste merken waar wij exclusieve distributeurs van zijn zorgt ervoor dat wij het leukste nieuws met u kunnen delen. Lees bijvoorbeeld dit leuke bericht over hoe u een spalk kunt opvrolijken en spalken schoonmaken of een aantal tips over het gebruiken van Orficast. Werkt u met Orfit® Crystal NS? In dit bericht leggen wij in vijf stappen uit hoe de riemen kunnen worden bevestigd.

Push braces & push sports

Wij zijn erg trots op het feit dat we de exclusieve distributeurs mogen zijn van Push Braces en Push Sports. Dit merk gaat dagelijks de uitdaging aan om bewegingsvrijheid mogelijk te maken. De grenzen worden voortdurend verlengt om de belastbaarheid van het menselijk bewegingsapparaat te verhogen. Dit doen zij niet alleen met braces. Voornamelijk Push Sports zet zich in om een gezond levensstijl eenvoudiger en toegankelijker te maken. Lees hier wat u kunt doen om actief te blijven tijdens het Coronavirus.

push-braces

Wij delen graag onze kennis met u

Naast het delen van nieuws van onze grootste merken delen wij ook graag nieuwe uitvinden, ontwikkelingen en tips & tricks met u. Wist u bijvoorbeeld dat kinesiologie tape kan helpen bij hooikoorts klachten?

Naast het informeren van onze klanten via onze website doen wij dit ook graag op beuren en onze Social Media kanalen.

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *