Workshop Statisch spalken voorjaar 2020

Workshop Statisch spalken voorjaar 2020

Workshop Statisch spalken bij Lomed

Wederom een succesvolle workshop!

Afgelopen maart heeft de workshop Statisch spalken plaats gevonden in ons eigen trainingscentrum. Jaarlijks organiseren wij verschillende workshops voor gipsverbandmeesters, fysiotherapeuten, handtherapeuten en ergotherapeuten.

De workshop Statisch spalken werd dit jaar wederom gegeven door onze sales en productspecialist & fysiotherapeut Simone Dillen. Dit deed ze samen met Claudette Schreuders, handtherapeute. Als aftrap van de dag lieten zij iedereen kennis maken met Lomed. Wij zijn distributeurs van Europese en Amerikaanse merken. Daarnaast ontwikkelen wij zelfstandig producten.

Laten we beginnen met een stukje theorie.

Zoals bij iedere workshop, beginnen wij met een stukje theorie na dat we kennis met elkaar hebben gemaakt. Tijdens de theorie behandelen we de materialen die we gaan gebruiken. Er wordt een toelichting gegeven waarom we de materialen gebruiken en waarvoor. Ook nemen we even de hand door, hand plooien, handarches en de positie daarvan.

Aan de slag met de praktijk!

Tijdens de workshop Statisch spalken worden de volgenden spalken behandeld: Mallet spalk, CMC-1 spalk, rustspalk, duim-polsspalk en meer. Ook gaan we het hebben over de basisprincipes en patroon tekenen.

Tijd voor lunch!

Na het harde werken zal er om ongeveer 12:30 een geheel verzorgde lunch door ons voor jullie klaarstaan. Tijdens de lunch kunnen jullie bijkomen in onze lounge onder genot van een heerlijk vers broodjes met divers beleg en lekker drinken. Na de pauze gaan we verder met de praktijk.

Einde workshop

Aan het einde van de workshop zal er een evaluatie moment plaats vinden. Wij willen graag weten wat jullie ervan vonden. Wat vond je interessant? Wat wil je de volgende keer graag zien? Tips zijn altijd welkom!

Voordat jullie na de leerzame dag weer vertrekken ontvangt iedereen een goedgevulde goodiebag waarmee je meteen aan de slag kan. Ook belangrijk om niet te vergeten zijn de 6,5 accreditatiepunten (de punten hangen af van beroepsgroep) waar de dag mee beloond wordt!

Foto galerij

Vragen of interesse? Neem contact met ons op!

Schrijf jezelf nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al het Lomed Niews

Meld je nu aan! Dit wil je toch niet missen?

Ga terug naar het overzicht

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Stel hier uw vraag
Stel hier uw vraag
Problemen, komt u ergens niet uit? wij zien hier om u te helpen!
Verbinden...
Laat een bericht achter en wij reageren hier zo spoedig mogelijk op.
Momenteel zijn wij in gesprek met een andere bezoeker van de website.
:
:
:
Welkom bij Lomed Nederland. Is er iets onduidelijk voor u? laat dan hier een bericht achter en er word direct contact opgenomen met onze sales afdeling.
:
:
De chat is geëindigd.
Was dit gesprek nuttig? Beoordeel deze chat sessie
Goed Slecht
X