Lomed werkt hard aan de toekomst

Lomed is al ruim 30 jaar een betrouwbare partner voor hoogstaande kwaliteit, een uitgebreid assortiment, snelle levering en goede service en zijn zowel nationaal als internationaal bekend met het verzorgen van de distributie van orthopedische producten en de grote merken. Op basis van diverse markten ontwikkelt Lomed zelf producten.

Lomed  heeft haar eigen trainingcentrum. Hier verzorgen wij voor verschillende trainingen en workshops voor klanten en behandelaars om zo onze expertise en kennis over te brengen.

Onze klanten en leveranciers hechten steeds meer waarde aan duurzaamheid, de reden dat wij duurzaam ondernemen. Denk aan producten met een duurzaamheidsclaim, het verbeteren van de bedrijfsvoering en het ontzorgen van klanten. Daarnaast leeft Lomed milieubewust, groen en houden rekening met mens, milieu en maatschappij.

Lomed gevestigd in Nederland te ‘s-Hertogenbosch 

ISO Certificering

Voor ons is de kwaliteit en veiligheid zeer belangrijk. Hier verdiepen wij ons niet eenmalig in maar dit blijft een doorlopend proces. Op deze manier kunnen wij voor een constante zorg voor veiligheid en kwaliteit garanderen. Hiervoor is ook een kwaliteitssysteem ontwikkeld! Zie hieronder alle certificaten:

Milieubewust

Lomed leeft groen en daar zijn wij trots op! Sinds wij in onze nieuwe pand zitten zijn we een stuk milieubewuster gaan leven als organisatie. Denk hierbij aan verlichting dat wordt geactiveerd door bewegingsschakelaars, apparatuur met een energie zuinig label, afvalscheiding en er wordt natuurlijk zo min mogelijk geprint!

 

Lees meer

Trainingscentrum

Lomed Nederland wil graag al haar kennis en expertise met de behandelaar delen. Dat is dan ook de rede dat wij het gehele jaar door verschillende workshops en trainingen organiseren in ons trainingscentrum. Bent u geïnteresseerd? Kom een keer langs of neem contact met ons op!

Werkwijze

Een toelichting van hoe Lomed

Nederland te werk gaat.

Workshops

Wij komen graag bij u langs
voor een toelichting.

Lomed service

Lomed Nederland is werkzaam op
diverse afdelingen.

Beurzen

Wereldwijd gaan wij beurzen af maar op locatie
zijn ook trainingen te volgen.

Stel hier uw vraag
Stel hier uw vraag
Problemen, komt u ergens niet uit? wij zien hier om u te helpen!
Verbinden...
Laat een bericht achter en wij reageren hier zo spoedig mogelijk op.
Momenteel zijn wij in gesprek met een andere bezoeker van de website.
:
:
:
Welkom bij Lomed Nederland. Is er iets onduidelijk voor u? laat dan hier een bericht achter en er word direct contact opgenomen met onze sales afdeling.
:
:
De chat is geëindigd.
Was dit gesprek nuttig? Beoordeel deze chat sessie
Goed Slecht
X