Steve Glide Clipper 10 + 2 Gratis

Hét nieuwste aantrekhulp middel op de markt

Ja, ik wil de steve glide clipper

75000

Patiënten geholpen

850

Werkzaam met Steve+

8.9

Totaal score

✔ Trek zelfstandig uw steunkousen aan
✔ Geschikt voor alle elastische kousen
✔ Nu met meer aantrekcomfort
✔ Geschikt voor open en gesloten kousen
✔ Beschikt over 2 handige handvatten
Universeel draagbaar
✔ Met een gemakkelijke clipsluiting
✔ Kan gemakkelijk worden gewassen
✔ One size fits all & Mega compact

Ja, ik wil de steve glide clipper

75000

Patiënten geholpen

850

Werkzaam met Steve+

8.9

Totaal score

Ja, ik wil de steve glide clipper

Het ideale aan- en uittrekhulpmiddel

De Steve Glide Clipper is dé nieuwe manier van aantrekken met een glijzak. Steve Glide Clipper is onze meest recent ontwikkelde en gepatenteerde aantrekhulp. Het hulpmiddel is eenvoudig in gebruik en daarom ideaal om zelfstandig uw elastische kousen aan te trekken.

Plaats de steunkous op de gewenste plek
De Steve Glide glijzak wordt over de voet geplaatst zodat u vervolgens heel gemakkelijk de steunkous over de Steve Glide kan trekken. Na het verwijderen van de Steve Glide zit de steunkous op de gewenste plek.

Steven Westerbos dit is gewoon een prachtig hulpmiddel en bevorderd de zelfstandigheid van de gebruiker. Top apparaat! Ik gebruik hem nu al drie jaar.

Martin Mulder / Orthopedie Mulder

Bekijk hoe de Steve Glide Clipper werkt

Steunkous aantrekken

Steunkous aantrekken

E-learning omgeving

Op de juiste manier gebruik maken van orthopedische hulpmiddelen is van groot belang in de patiëntenzorg. De online cursussen van Lomed bieden u de tools om uw kennis op het gebied van orthopedische hulpmiddelen te vergroten en de inzet van orthopedische hulpmiddelen in uw praktijkvoering te optimaliseren.

Inschrijven

Ervaringen met de Steve+

Steve+Complete

Geweldig

Wat een top apparaat, had me oma veel eerder moeten hebben , trekt nu weer zelfstandig haar kousen aan en uit! Een mooier cadeau had ik haar niet kunnen geven,…en supersnel levering! Bedankt!

Hans / Vinkeveen
Steve+Complete

Ideaal product

De steunkousen van mijn oma (92) moesten voorheen altijd met hulp vervangen worden. Daardoor was ze dus ook afhankelijk van het bezoek van de thuiszorg of mantelzorg. Dankzij de Steve kan ze zowel het aan- als het uittrekken van de steunkousen helemaal zelf. Ideaal.

Scherders / Berkel-Enschot
Steve+Complete

Eindelijk zelfstandig!

Ik had altijd mijn man nodig voor het uittrekken van mijn zware steunkousen. Nu is mijn man niet altijd thuis en moest de buurvrouw mij helpen om de kousen uit te trekken. Sinds een paar dagen Steve+ en kan mijn kousen nu zelf zonder enige moeite uittrekken! Een verademing.

MW. van Speijk / Zwolle