Thuiszorg verbeteren met Steve+ aantrekhulpmiddelen

Thuiszorg verbeteren Steve+ aantrekhulpmiddelen

Steve+ aantrekhulpmiddelen zijn geschikt voor het aan- en uittrekken van steunkousen tijdens het uitvoeren van thuiszorg. Ontdek in dit bericht hoe thuiszorg verbeterd kan worden met de voordelen van de Steve+ Complete.

Thuiszorg verbeteren met Steve+ aantrekhulpmiddelen

Om thuiszorg zo gemakkelijk mogelijk te maken voor zowel u als uw cliënten kunnen de aan- en uittrekhulpmiddelen van Steve+ worden ingezet.

Deze hulpmiddelen zorgen er voor dat het aan- en uittrekken van onder andere steunkousen zo gemakkelijk mogelijk verloopt.

Thuiszorg uitoefenen met Steve+ Complete

Steve+ Complete biedt u en uw cliënten een breed assortiment aan hulpmiddelen van het aan- en uittrekken van steunkousen.

Voor vrijwel iedere situatie is er een oplossing. Daarnaast biedt Steve+ voor vrijwel ieder lichaamsdeel een aantrekhulpmiddel.

Steve+ Complete

Dé beste aantrekhulp voor steunkousen op de markt!
Geschikt voor: aan- en uittrekken van steunkousen
Productgebruik: Makkelijk

 

SKU: W ST9822014 Categories: , Tag: Merk:
Read more

Welke functie biedt de Steve+ Complete?

Steve+ Complete is geschikt voor het zelfstandig, zonder moeite, aan- en uittrekken van steunkousen. Daarnaast is de Complete overal mee naartoe te nemen. De Steve+ Complete is de juiste oplossing bij cliënten met reuma en artritis. Doordat de handvaten verstelbaar en slijtvast zijn, kan de cliënt te allen tijde gebruik maken van de Steve+ Complete.

Steve+ aantrekhulpmiddelen verkrijgbaar bij Lomed

Bij Lomed kunt u terecht voor het gehele assortiment van Steve+. Voor vrijwel ieder lichaamsdeel is een aan- en uittrekhulp te bestellen, om uw cliënt zo goed mogelijk te kunnen voorzien in de geboden hulp bij thuiszorg.

Voordelen van Steve+ Complete

Steve+ Complete is een unieke aantrekhulp in zijn soort. Ontdek onderstaand alle voordelen waarmee de Steve+ Complete zich onderscheidt ten opzichte van andere aantrekhulpmiddelen.

Contact Lomed Nederland

Wilt u meer informatie over Darco?

Laat uw gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met u op