Push Sports Patellabrace

Ervaar je pijnklachten rond de knieschijf of bij de aanhechting van de kniepees die ontstaan door geleidelijke overbelasting? Dan is de Push Sports Patellabrace de ideale oplossing voor jou!

 

De sterk veerkrachtige pelotte in de Push Sports Patellabrace oefent druk uit op de kniepees net onder de knieschijf en neemt pijnklachten weg. De elastische band en pelotte zorgen voor een opbouwende druk op de kniepees bij elke stap. Doordat de druk geleidelijk wordt opgebouwd, wordt de kniepees niet ongewenst zwaar belast. De band breng je naar jouw behoefte op spanning, hierdoor bepaal je zelf de mate van druk. Door de druk op de patellapees wordt de aanhechting van de pees en het kraakbeen aan de achterzijde van de patella ontlast. De sportbrace sluit je eenvoudig om je onderbeen en de brace blijft goed op zijn plaats zitten.

 

Producteigenschappen

 

De basis van de patellabrace positioneert het pelotte, die zorgt voor druk op de patellapees. Bovendien drukt het pelotte de knieschijf iets omhoog. De elastische band oefent druk uit op het pelotte en voelt zeer comfortabel in de knieholte.