Push Sports Polsbrace

Aanhoudende pijn of lichte instabiliteit aan je pols? Treden de klachten op wanneer je je pols te veel belast of bij extreme bewegingen? Dan is de Push Sports Polsbrace zeer geschikt voor jou!

 

De Push Sports Polsbrace biedt uitkomst bij een aanhoudende pijn en lichte instabiliteit aan de pols. De brace stabiliseert het polsgewricht en houdt de handpalm vrij voor eventuele sportattributen. De polsbrace legt een bewegingsbeperking op, maar immobiliseert het gewricht niet, waardoor je gewoon kunt blijven sporten. Met de elastische band bepaal je zelf de mate van compressie. Ook zorgt deze band voor een beschermd gevoel. De polsbrace is eenvoudig met één hand aan te leggen en het sneldrogende materiaal voelt zeer comfortabel. De Push Sports Polsbrace sluit goed aan op de huid door zijn slanke design. Het comfortabele en sneldrogende materiaal zorgt voor een perfecte pasvorm.

 

Producteigenschappen

 

De basis van de Push Sports Polsbrace sluit aangenaam rond de pols en zorgt voor positiebehoud van de andere functionele onderdelen van de brace. De polsbrace is voorzien van baleinen die dorsaal- en palmairflexie in het polsgewricht beperken. De brace wordt gesloten met een elastische band die de ondersteunende baleinen bij het polsgewricht houdt, een aangename compressie rond het polsgewricht biedt en de polsbrace goed op zijn plek houdt rond de pols. Door de gesp is de elastische band gemakkelijk strak te trekken. Bovendien versterkt deze de ondersteunende werking van de baleinen op de handrug.