Push Sports Polsversteviger

Ervaar jij aspecifieke klachten aan je pols? Heb je hier last van tijdens het sporten? Dan is de Push Sports Polsversteviger dé oplossing waardoor jij weer pijnvrij kunt sporten!

 

De Push Sports Polsversteviger biedt compressie en individueel instelbare ondersteuning rond de pols, vermindert pijnklachten en geeft je een veilig en zeker gevoel tijdens het sporten. De polsversteviger is gemaakt van slank en comfortabel materiaal waardoor deze erg prettig aanvoelt op de huid. Met de licht ondersteunende padding krijgt de pols precies de ondersteuning die nodig is bij lichte overbelastingsklachten. De brace is eenvoudig en snel aan te leggen en door de eenduidige positionering en antislipstroken aan de binnenzijde blijft deze goed op zijn plaats zitten.

 

Producteigenschappen

 

De basis van de Push Sports polsversteviger is het verstevigende element in de brace. Door de polstering voelt de brace zeer comfortabel aan. De elastische banden van de polsversteviger worden gesloten op de basis van de brace en zorgen ervoor dat de basis goed en comfortabel tegen het polsgewricht aan zit. Hierdoor ontstaat een aangenaam gevoel van compressie. Aan de binnenzijde van de polsversteviger zijn TPU-stroken aangebracht zodat deze goed op zijn plaats blijft zitten.