Verbandscharen

Verbandscharen voor het gemakkelijk doorknippen van gips en verband

Verwijder het gips veilig, snel en gemakkelijk

Lomed heeft in zijn assortiment tal van scharen voor op de gipskamer, spoedeisende hulp, handtherapiepraktijk of fysiotherapie/ergotherapie praktijk. Met diverse eigenschappen is er voor ieder soort materiaal een geschikte schaar te vinden.

 

Wist u dat…

Iedereen een eigen knippatroon heeft. Dit betekent wanneer er meerdere specialisten met dezelfde schaar knippen deze sneller bot zal worden. Een tip van Lomed; hanteer een persoonlijke schaar voor langer gebruik. Heeft u moeite om de scharen uit elkaar te houden? Laat Lomed dan uw nieuwe scharen gratis graveren. Daarnaast heeft Lomed ook de mogelijkheid om uw oude scharen te slijpen.

Wat Lomed Nederland nog meer aanbied

Voor de gipsverbandscharen hebben wij een slijpservice

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Laat uw naam, afdeling of bedrijfsnaam graveren in de gipsverbandschaar

Het is zeer belangrijk dat de werking van de gipstafel zo gemakkelijk mogelijk is. Om dit te volbrengen hebben wij de gipstafel ontwikkeld in samenspraak met een gipsverbandmeester.

Nieuw keramisch geslapen supercut gipsverbandscharen!

Iedereen heeft een eigen knippatroon

De gips behandeltafel EZ Caster SG heeft standaard een jasmine white of ocean blue coating. Maar er zijn meer dan 50 andere kleuren beschikbaar. Het kleurenpallet zult u ontvangen zodra u naar de product pagina toegaat van de gipstafel en een aanvraag indient!

Alle gips behandeltafels zijn geheel uitgevoerd in RVS

Stel hier uw vraag
Stel hier uw vraag
Problemen, komt u ergens niet uit? wij zien hier om u te helpen!
Verbinden...
Laat een bericht achter en wij reageren hier zo spoedig mogelijk op.
Momenteel zijn wij in gesprek met een andere bezoeker van de website.
:
:
:
Welkom bij Lomed Nederland. Is er iets onduidelijk voor u? laat dan hier een bericht achter en er word direct contact opgenomen met onze sales afdeling.
:
:
De chat is geëindigd.
Was dit gesprek nuttig? Beoordeel deze chat sessie
Goed Slecht
X