Werkwijze

Werkwijze Lomed bestelsysteem

Lomed Nederland heeft een nieuw bestelsysteem ontwikkeld genaamd “Medbest” Dit systeem is ontworpen om het uw als zorgaanbieder nog gemakkelijker te maken. Met dit systeem krijgt u toegang tot onze gehele catalogus en uw eigen prijzen. Ook vind u hier uitgebreide product omschrijving, indien gewenst kunnen wij dit in een persoonlijk gesprek nader toelichten. Door gebruik te maken van dit systeem heeft u ten alle tijden toegang tot uw eigen omgeving.Hier vind u de gehele bestelgeschiedenis terug, kunt u de catalogus downloaden en kunt u bestellingen plaatsen.
Werkt als volgt:
Nadat u bent ingelogd en klaar bent om u eerste bestelling te voltooien. Wordt u doorverwezen naar het assortiment. Hier vind u een indeling die u waarschijnlijk zeer bekend zal voorkomen. Het is zo ontwikkeld dat het oogt als een webshop en het bevat ook vele functies daarvan. De producten zijn op verschillende manieren te vinden:
– Druk op het merk logo en u komt op een specifieke merk pagina terecht waar alle producten ervan te vinden zijn.
– De zoekbalk kunt u gebruiken om artikel nummers in te vullen of productnamen.
– Maak gebruik van de categorieën aan de linkerzijde van de website.
Bent u tevreden met uw order en is uw winkelmand gereed om de bestelling te voltooien. Rond dan uw bestelling af en print de factuur uit voor uw eigen administratie. Al is dit niet nodig aangezien alles opgeslagen blijft in uw eigen beveiligde omgeving!
Bedoeld voor:
Het Medbest bestelsysteem is bedoeld voor al onze klanten, onder andere ziekenhuizen, ergotherapie, fysiotherapie, orthopedie en handtherapie. Om het uw gemakkelijk te maken hebben wij na het inloggen 4 opties gecreëerd namelijk als volgt handtherapie, ergotherapie, fysiotherapie en ziekenhuis. Hier kiest u dan uw eigen vakgebied uit en daarin vind u alle producten terug die voor u van toepassing zijn.
Stel hier uw vraag
Stel hier uw vraag
Problemen, komt u ergens niet uit? wij zien hier om u te helpen!
Verbinden...
Laat een bericht achter en wij reageren hier zo spoedig mogelijk op.
Momenteel zijn wij in gesprek met een andere bezoeker van de website.
:
:
:
Welkom bij Lomed Nederland. Is er iets onduidelijk voor u? laat dan hier een bericht achter en er word direct contact opgenomen met onze sales afdeling.
:
:
De chat is geëindigd.
Was dit gesprek nuttig? Beoordeel deze chat sessie
Goed Slecht
X