Assortiment

Welkom bij Lomed Nederland

Bij Lomed Nederland bv vindt u meer dan 500 medisch/orthopedisch gespecialiseerde producten terug in het bestelsysteem

Welkom in het bestelsysteem van Lomed Nederland. Hierin kunt u het volledige assortiment terug vinden. Wat u hierin kunt terug vinden? Producten voor onder andere: Orthopedie en orthopedische werkplaatsen, Operatiekamer en neurologie, ergotherapie, Gipskamer en SEH, Diabetische zorg, Thuiszorgwinkels, Apotheken, Fysiotherapie en handtherapie. Niet alleen verzorgen wij de distributie van internationale merken maar ook ontwikkelen wij zelfstandig producten welke tegemoetkomen aan de vraag uit bovenstaande markten. Wilt u zichzelf registreren voor het bestelsysteem? Klik dan hier.

halo-1223-vest

Ziekenhuis

tecnofit-1

Handtherapie

Push-Ortho-Duimbrace-CMC

Fysiotherapie

Gipstafel-ez-caster

Gipstafels

Push-Med-Kniebrace

Braces

ez-buddysplint-1

Spalken

handmaster-plus

Ergotherapie

Wat Lomed Nederland nog meer aanbied

Wereldwijd is Lomed terug te vinden op alle medische beurzen

Doordat wij graag op de hoogte willen blijven van de laatste ontwikkelingen, bezoeken wij met enige regelmaat beurzen wereldwijd.

Daarnaast nemen wij zelf actief deel aan beurzen en congressen om u op de hoogte te houden van deze ontwikkelingen en u onze producten te tonen.

Maak kennis met onze producten door een van de workshops te volgen

Lomed wil graag al haar kennis en expertise met de behandelaar delen. Vandaar dat wij het gehele jaar door verschillende workshops organiseren in ons trainingscentrum. Indien gewenst komen wij ook bij u op locatie. Vraag naar de mogelijkheden.

Kom langs voor een training in ons trainingscentrum en ontwikkel u expertise voort.

Lomed Nederland deelt graag al haar kennis en expertise met de behandelaar. Dit zodat de behandelaar de functionaliteit van de producten optimaal gebruikt. Wij delen de kennis en expertise door trainingen te geven aan ziekenhuis afdelingen en therapeuten. Hiervoor kunt u terecht bij ons in het trainingscentrum of komen wij bij u langs voor een training.

Stel hier uw vraag
Stel hier uw vraag
Problemen, komt u ergens niet uit? wij zien hier om u te helpen!
Verbinden...
Laat een bericht achter en wij reageren hier zo spoedig mogelijk op.
Momenteel zijn wij in gesprek met een andere bezoeker van de website.
:
:
:
Welkom bij Lomed Nederland. Is er iets onduidelijk voor u? laat dan hier een bericht achter en er word direct contact opgenomen met onze sales afdeling.
:
:
De chat is geëindigd.
Was dit gesprek nuttig? Beoordeel deze chat sessie
Goed Slecht
X