Lomed is al ruim 30 jaar een betrouwbare partner voor hoogstaande kwaliteit, een uitgebreid assortiment, snelle levering en goede service. Lomed is zowel nationaal als internationaal bekend met de distributie van orthopedische producten en hulpmiddelen van de grote merken. Op basis van de vraag vanuit diverse markten ontwikkelt Lomed ook zelf producten.

Lomed heeft haar eigen leercentrum. Hier verzorgen wij verschillende trainingen en workshops voor klanten en behandelaars om zo onze expertise en kennis te kunnen delen.

Klanten en leveranciers hechten steeds meer waarde aan duurzaamheid, dat is de reden dat wij duurzaam ondernemen. Denk aan producten met een duurzaamheidsclaim, het verbeteren van de bedrijfsvoering en het ontzorgen van klanten. Daarnaast is Lomed milieubewust, groen en houden we rekening met mens, milieu en maatschappij.

Wilt u inzicht hebben in onze beleidsverklaring dan kunt u deze opvragen bij info@lomed.com

Lomed is in Nederland gevestigd, te ‘s-Hertogenbosch.

Milieubewust

Lomed leeft groen en daar zijn wij trots op! Sinds wij in onze nieuwe pand zitten zijn we een stuk milieubewuster bezig als organisatie. Denk hierbij aan verlichting die wordt geactiveerd door bewegingsschakelaars, apparatuur met een energie zuinig label, afvalscheiding en er wordt natuurlijk zo min mogelijk geprint.

Ontdek meer

iso certificering

Voor ons is kwaliteit en veiligheid zeer belangrijk. Hier verdiepen wij ons niet eenmalig in maar dit blijft een doorlopend proces. Op deze manier kunnen wij een constante zorg voor veiligheid en kwaliteit garanderen. Hiervoor is ook een kwaliteitssysteem ontwikkeld, hieronder een overzicht van onze certificaten:

  • ISO Certificaat 13485:2016
  • ISO Certificaat 9001:2015
  • ISO Certificaat 14001:2015

MVO

Lomed neemt zijn verantwoordelijkheid in de maatschappij meer dan serieus. Lomed leeft groen, milieubewust en houdt rekening met milieu, mens en maatschappij. Lomed biedt kansen, zoals producten met een duurzaamheidsclaim, het verbeteren van de bedrijfsvoering en het ontzorgen van onze klanten.

Ontdek meer