Kennis opdoen en zelf aan de slag? Volg een workshop bij Lomed!

Lomed Nederland wil graag al haar kennis en expertise met de behandelaar delen. Vandaar dat wij het gehele jaar door verschillende workshops en trainingen organiseren in ons trainingscentrum. Indien gewenst komen wij ook bij u op locatie. Vraag naar de mogelijkheden.

Workshops Lomed

Hieronder vind u informatie over de workshops die door Lomed Nederland worden aangeboden. Deze workshops zullen plaats vinden in het voorjaar van 2024

Orficast

6 en 12 Maart 2024

Meer informatie

Statische Spalken

7 Maart 2024

Meer informatie

Mobiliserende Spalken

16 April 2024

Meer informatie

Al bijna 10 jaren actief in het verzorgen van geaccrediteerde workshops

Zowel als gipsverbandmeester, fysio- en ergotherapeut dient u accreditatiepunten te behalen om ingeschreven te blijven bij uw beroepsvereniging. Lomed Nederland is al bijna 10 jaren actief in het verzorgen van geaccrediteerde workshops voor gipsverbandmeesters, fysiotherapeuten, handtherapeuten en ergotherapeuten. De workshops worden gehouden in ons eigen leercentrum, ook is het mogelijk om een training op locatie te krijgen. De workshops worden geaccrediteerd met 6 á 7 punten, dit hangt af van uw beroep. Onze workshops vinden twee keer per jaar plaats, in het voorjaar en in het najaar.