Kennis opdoen en zelf aan de slag? Volg een workshop bij Lomed!

Lomed Nederland wil graag al haar kennis en expertise met de behandelaar delen. Vandaar dat wij het gehele jaar door verschillende workshops en trainingen organiseren in ons trainingscentrum. Indien gewenst komen wij ook bij u op locatie. Vraag naar de mogelijkheden.

Workshops Lomed

Hieronder vind u informatie over de workshops die door Lomed Nederland worden aangeboden. Deze workshops zullen plaats vinden in het najaar van 2024

Orficast

3 En 29 oktober 2024

Meer informatie

Statische Spalken

16 Oktober 2024

Meer informatie

Mobiliserende Spalken

7 November 2024

Meer informatie

Al bijna 10 jaar actief in het verzorgen van geaccrediteerde workshops

Zowel als gipsverbandmeester, fysio- en ergotherapeut dient u accreditatiepunten te behalen om ingeschreven te blijven bij uw beroepsvereniging. Lomed Nederland is al bijna 10 jaar actief in het verzorgen van geaccrediteerde workshops voor gipsverbandmeesters, fysiotherapeuten, handtherapeuten en ergotherapeuten. De workshops worden gehouden in ons eigen leercentrum, ook is het mogelijk om een training op locatie te krijgen. De workshops worden geaccrediteerd met 6 á 7 punten, dit hangt af van uw beroep. Onze workshops vinden twee keer per jaar plaats, in het voorjaar en in het najaar.

Het was een leuke en zeer leerzame workshop! De nieuwe informatie heb ik de volgende werkdag meteen in praktijk kunnen brengen.
Bedankt Lomed!

Evi Arts / Ergotherapeut

🖐🏼 Afgelopen donderdag een zeer leerzame cursusdag gevolgd. Ik kijk ernaar uit om mijn kennis en ervaring verder toe te gaan passen in de praktijk!

Maartje Bakker / Ergotherapeut & Handtherapeut bij Ergotherapie Sadik

Wat een leuke maar vooral leerzame dag! Veel kennis opgedaan en zelfs een aantal spalken gemaakt. 

B. Franken / Fysiotherapeut