Accreditatiepunten verdienen? Volg een workshop bij Lomed!

Lomed Nederland wil graag al haar kennis en expertise met de behandelaar delen. Vandaar dat wij het gehele jaar door verschillende workshops en trainingen organiseren in ons trainingscentrum. Indien gewenst komen wij ook bij u op locatie. Vraag naar de mogelijkheden.

 

Accreditatie punten fysio

Als fysiotherapeut dient u 120 accreditatie punten te behalen binnen 5 jaar. Lomed Nederland is al 7 jaar actief in het verzorgen van geaccrediteerde workshops voor fysiotherapeuten, handtherapeuten en ergotherapeuten. De workshops worden gehouden in ons eigen leercentrum. Ook is het mogelijk om een training op locatie te krijgen. De workshops worden geaccrediteerd met ongeveer 6,5 punten. Dit hangt af van uw beroep. Onze workshops vinden twee keer per jaar plaats, in het voorjaar en in het najaar. Bent u nog nog niet ingeschreven voor onze nieuwsbrief en wilt u wel op de hoogte blijven van de laatste nieuws aan aanbiedingen over de workshops? Meld u hier aan!!

Workshops Lomed

Hieronder vind u informatie over de workshops die door Lomed Nederland worden aangeboden. Deze workshops zullen plaats vinden in het najaar van 2020. Binnenkort volgt er meer informatie over de datums.

Workshop Orficast

Workshop met o.a. immobiliserende vingerkoker, Oval 8, Mallet spalk, CMC immobilisatiespalk, Yoke, duim-polsspalk en meer.

Aanmelden

 

Workshop Neopreen

Workshop met o.a. vingerkoker, palmprotector, duimspalk, triggerfingerspalk en meer.

Aanmelden

 

Workshop Statische Spalken

Workshop met o.a. basisprincipes, patroon tekenen, Mallet spalk, CMC-1 spalk, rustspalk, duim-polsspalk en meer.

Aanmelden

 

Workshop Mobiliserende Spalken

Workshop als vervolg op de workshop statisch spalken. Met o.a. redressiespalk voor pols, vingers en duim, spalk voor nabehandeling van m. Dupuytren, Kleinertspalk voor dynamische nabehandeling van flexorpeesletsel en meer.

Aanmelden