Accreditatiepunten verdienen? Volg een workshop bij Lomed!

Lomed Nederland wil graag al haar kennis en expertise met de behandelaar delen. Vandaar dat wij het gehele jaar door verschillende workshops en trainingen organiseren in ons trainingscentrum. Indien gewenst komen wij ook bij u op locatie. Vraag naar de mogelijkheden.

Workshops Lomed

Hieronder vind u informatie over de workshops die door Lomed Nederland worden aangeboden. Deze workshops zullen plaats vinden in het voorjaar van 2023.

Orficast

22 en 30 maart 2023

Meer informatie

Statische Spalken

5 april 2023

Meer informatie

Mobiliserende Spalken

13 april 2023

Meer informatie

Accreditatie punten fysio

Zowel als gipsverbandmeester, fysio- en ergotherapeut dient u accreditatiepunten te behalen om ingeschreven te blijven bij uw beroepsvereniging. Lomed Nederland is al bijna 10 jaren actief in het verzorgen van geaccrediteerde workshops voor gipsverbandmeesters, fysiotherapeuten, handtherapeuten en ergotherapeuten. De workshops worden gehouden in ons eigen leercentrum, ook is het mogelijk om een training op locatie te krijgen. De workshops worden geaccrediteerd met 6 á 7 punten, dit hangt af van uw beroep. Onze workshops vinden twee keer per jaar plaats, in het voorjaar en in het najaar. Bent u nog niet ingeschreven voor onze nieuwsbrief en wilt u wel op de hoogte blijven van de laatste nieuws aan aanbiedingen over de workshops? Meld u hier aan!!