LOMED IS DE HOOFDLEVERANCIER VOOR DE FYSIOTHERAPIE

Al jaren zet Lomed zich in om de juiste producten te bieden aan de fysiotherapeuten in Nederland. In het assortiment fysiotherapie vind u een groot assortiment aan  braces en andere hulpmiddelen. Kwaliteit staat bij ons op nummer 1, zowel bij producten als bij service. Dat is terug te zien in de topmerken waar wij de exclusieve distributeur van zijn.

Bent u op zoek naar een workshop voor fysiotherapie in Nederland?

Lomed Nederland organiseert jaarlijks workshops voor fysio-, hand- en ergotherapeuten. De workshops worden gegeven in ons eigen leercentrum in ’s-Hertogenbosch. Daarnaast organiseren wij workshops op locatie. Meer weten over workshops op locatie? Neem contact met ons op.

Waar kan ik een fysiotherapie opleiding volgen?

Fysiotherapie opleidingen kunnen gevolgd worden op verschillende scholen. Bent u opzoek naar een cursus waarmee u accreditatiepunten verdient? Bij Lomed kan er een ééndaagse workshop worden gevolgd. De workshops worden geaccrediteerd met 6 tot 7 accreditatiepunten. Het aantal punten hangt af van het beroep. Tijdens de workshops worden verschillende spalken behandeld. De workshops worden gegeven door onze eigen productspecialist en een externe handtherapeut.

Kunnen wij u helpen?

Bij Lomed helpen wij u graag. Met een team van enthousiaste collega’s staan wij u graag te woord en beantwoorden wij al uw vragen. Maak kennis met ons en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.