Beurzen - Lomed Nederland
15741
page-template-default,page,page-id-15741,ywcas-bridge-child,yith-wc-quick-order-forms,show_checkout_login_reminder,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,hide_top_bar_on_mobile_header,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.1,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Beurzen en congressen

Doordat wij graag op de hoogte willen blijven van de laatste ontwikkelingen, bezoeken wij met enige regelmaat beurzen wereldwijd.

Daarnaast nemen wij zelf actief deel aan beurzen en congressen om u op de hoogte te houden van deze ontwikkelingen en u onze producten te tonen.

AAOS Annual meeting

15 Maart 2017 tot en met 17 Maart 2017

San Diego Convention Center

De AAOS is de grootste orthopedische bijeenkomst ter wereld en is voorzien van de representatie van c.a. 300 wetenschappelijke artikelen en 180 educatieve cursussen. Bezoekers kunnen symposia bijwonen over educatieve onderwerpen.

Congres Ergotherapie

24 Maart 2017

Postillion hotel Utrecht Bunnik

De feestelijke congresdag heeft als basis een goed en inspirerend inhoudelijk programma afgewisseld met een ontspannende noot. Key-note sprekers Barbara Aegler, Anne Fisher en Mieke Cardol praten ons bij over veerkracht, Occupation Based Therapy en Disability Studies.

ALV voorjaar VGNed

1 April 2017

Hotel De Cantharel Apeldoorn

De verenigde gipsverbandmeesters van nederland hebben weer een ledenvergadering georganiseerd en deze vind plaats in het congrescentrum van hotel de Cantharel in Apeldoorn. Alle leden krijgen een eigen standruimte aangeboden om zo hun bedrijf te presenteren.

Big hand event

20 April 2017

Jaarbeurs Utrecht

The Big Hand Event zal starten in april en zal vervolgens ieder jaar plaatsvinden. De filosofie is om de laatste ontwikkelingen in de handchirurgie en de handtherapie te ontdekken.

Voorjaarscongres NVHT

19 Mei 2017

Onbekend

De NVHT biedt haar leden diverse mogelijkheden tot deskundigheids-
bevordering en collegiale uitwisseling. Het lidmaatschap staat open voor alle (para)medici die kennis en ontwikkelingen op het gebied van handtherapie willen bevorderen.

Najaarscongres NVHT

10 November 2017

Onbekend

De NVHT biedt haar leden diverse mogelijkheden tot deskundigheids-
bevordering en collegiale uitwisseling. Het lidmaatschap staat open voor alle (para)medici die kennis en ontwikkelingen op het gebied van handtherapie willen bevorderen.

Stel hier u vraag
Stel hier u vraag
Problemen, komt u ergens niet uit? wij zien hier om u te helpen!
Connecting...
Laat een bericht achter en wij reageren hier zo spoedig mogelijk op.
Momenteel zijn wij in gesprek met een andere bezoeker van de website.
:
:
:
Welkom bij Lomed Nederland. Is er iets onduidelijk voor u? laat dan hier een bericht achter en er word direct contact opgenomen met onze sales afdeling.
:
:
De chat is geëindigd.
Was this conversation useful? Vote this chat session.
Good Bad