Braces

Lomed Braces

Lomed Nederland biedt medische braces aan die helpen het leven gemakkelijker te maken

Om de pijn in gewrichten bij patiënten te verminderen, kan het gebruik van braces aan te raden zijn. Met een brace biedt u een patiënt meer ondersteuning aan zijn of haar gewrichten, waardoor pijngevoelens afnemen. Lomed Nederland is een gerenommeerd aanbieder van verschillende soorten braces. Zo kunt u bij ons terecht voor een kniebrace, een polsbrace, een enkelbrace, een duimbrace, een rugbrace, enzovoorts. De braces van Lomed Nederland worden door het hele land binnen ziekenhuizen, huisartspraktijken en therapeutische instellingen gebruikt. De braces in ons assortiment zijn van verschillende bekende merken, die u een hoge kwaliteit verzekeren. Datzelfde geldt voor de braces binnen onze eigen productielijn, namelijk Pro Orthic.

Push-Med-Schouderbrace-Plus

Schouderbraces

Push-Med-Enkelbrace-Aequi-Flex

Enkelbraces

BioSkin polsbrace wrist thumb spica

Polsbraces

Push-Med-Kniebrace

Kniebraces

BioSkin Rugbrace flex

Rugbraces

Push-Ortho-Duimbrace-CMC

Duimbraces

heupbrace

Heupbraces

Push-Med-Elleboogbrace-epi

Elleboogbraces

Push-Care-Rugbrace

Rompbraces

humerus-brace

Armsling

genu

Bandages

arm-abductie-orthese

Abductie

Welke merken Lomed Nederland aanbied

Aspen Braces gebruiken voor wervelkolommen en de nek

Het gebruik van Aspen Braces is raadzaam wanneer u de nek of wervelkolom in de rug van een patiënt wilt verstevigen. Door gebruik te maken van deze braces wordt de pijn van uw cliënt verlicht. Daarbij dragen de braces van Aspen bij aan het herstel van blessures of kwetsuren. Aspen staat garant voor een hoge kwaliteit! Niet voor niets vertrouwen veel ziekenhuisafdelingen en huisartsen op de braces van dit internationaal operende merk.

Push braces de brace specialist voor functiebehoud, functieherstel en functieverbetering

Naast Aspen staat ook Push bekend als een zeer betrouwbare leverancier van verschillende soorten braces. U kunt voor de braces van push kiezen, wanneer u op zoek bent naar een kniebrace, een polsbrace, een enkelbrace, of bijvoorbeeld een duimbrace. Met deze braces versterkt u het herstel van de kwetsuren van een patiënt. Daarbij kunnen de braces van Push voor een pijnverlichting bij uw cliënt zorgen. Bekijk vooraf goed welk type Push brace het beste bij de klachten van een patiënt aansluit.

Braces uit onze eigen Pro Orthic-productielijn

Bioskin Braces voor de beste stabiliteit en support tijdens het sporten

De braces van Bioskin zijn vooral bekend onder sporters. Denk bijvoorbeeld aan de kniebrace van Bioskin, die vervelende pijnklachten aan de knie voorkomt tijdens intensieve sporten. Naast de kniebrace biedt Bioskin verschillende andere braces aan. Kijk ook eens naar de enkelbrace, die zeker voor hardlopers en voetballers interessant kunnen zijn. De enkel van dit type sporter krijgt het vaak flink te verduren, met alle risico’s van dien. Enige versteviging kan de kans op blessures verkleinen.

Stel hier uw vraag
Stel hier uw vraag
Problemen, komt u ergens niet uit? wij zien hier om u te helpen!
Verbinden...
Laat een bericht achter en wij reageren hier zo spoedig mogelijk op.
Momenteel zijn wij in gesprek met een andere bezoeker van de website.
:
:
:
Welkom bij Lomed Nederland. Is er iets onduidelijk voor u? laat dan hier een bericht achter en er word direct contact opgenomen met onze sales afdeling.
:
:
De chat is geëindigd.
Was dit gesprek nuttig? Beoordeel deze chat sessie
Goed Slecht
X