Vraag nu uw Darco schoen sample aan

Ontvang advies van een product specialist + GRATIS PRESENTJE

Darco-sample-banner-1

600.000 +

Schoenen verkocht

1.000 +

Zorgprofessionals gebruiken Darco

9.2

Totaal score

✔ Alle Darco schoenen zijn universeel te gebruiken
✔ Beschikken over uitstekende drukverdeling
✔ Zijn inzetbaar voor verschillende klachten
✔ Zowel voor binnen- als buitengebruik
✔ Dankzij Darco schoenen te gebruiken verbetert uw mobiliteit
✔ Zeer gemakkelijk aan te trekken en eenvoudig in gebruik
✔ Beschikken over hoogwaardig draagcomfort
✔ Voor elk type voetprobleem de juiste oplossing

Ja, ik wil een sample
Darco-sample-banner-1

60000+

Schoenen verkocht

1000+

Zorgprofessionals gebruiken Darco

9+

Totaal score

Darco schoen logo

”Darco, de nummer één in medische schoenen. De schoenen zijn fijn in gebruik en zorgen voor de juiste ontlasting van voetgedeelten.”

Darco / Uw sterke partner met focus op voeten. Voor orthopedische hulpmiddelen en schoenen.

Darco Relief Dual Plus

De Darco Relief Dual Plus ® is een voorvoet-ontlastende schoen die zorgt voor stabiliteit, schokabsorptie en drukverplaatsing na operaties aan de voet.

De nieuwe Off-Loading schoen is uitermate geschikt om in te zetten na osteotomieën, na operatie aan fracturen, bij Diabetische Voet Syndroom-problematiek, Hallux Valgus operaties en andere voorvoetproblematiek.

Darco Relief Dual Plus 67

Darco Orthowedge

De Darco Orthowedge is geschikt om in te zetten als voorvoet-ontlastende schoen, bij de postoperatieve behandeling van onder andere hallux valgus, hamertenen of andere voorvoetproblematiek.

Ook kan de schoen ook ingezet worden bij de ontlasting van voorvoet ulcera. De Orthowedge is specifiek ontwikkeld om de voorvoet te beschermen, door het merendeel van de druk van de voorvoet weg te halen gedurende de cyclus van het lopen.

Darco Orthowedge

Darco Commodus Open

Om druk op bestaande ulceraties en wonden in de voorvoet te voorkomen, kan het aantal klittenbandriemen vrij worden gekozen. Maximaal drie klittenbandriemen kunnen flexibel worden bevestigd en indien nodig worden ingekort.

De Commodus Open® kan individueel worden aangepast en kan daarmee in de behoeften van elke patiënt voorzien. Deze individuele aanpassingsmogelijkheid resulteert in een uitstekende therapietrouw van de patiënt.

Darco Commodus Open verbandschoen

Ervaringen met Darco medische schoenen

NVVDP

”Geeft vrijheid en flexibiliteit.”

“Als podotherapeut die gespecialiseerd is in diabetes, behandel ik dagelijks een breed scala aan diabetische voeten. De perfecte schoenoplossing is altijd een probleem. Het kiezen van de juiste schoen en het individuele vakmanschap spelen een grote rol in het succes van genezing. Commodus Open® geeft mij de vrijheid en flexibiliteit die ik nodig heb om goed voor mijn patiënten te kunnen zorgen.”

Nederlandse Vereniging van Diabetes Podotherapeuten
Darco review 2

”Uitstekende draag- en functionele eigenschappen.”

“Een absoluut overtuigende schoen met uitstekende draag- en functionele eigenschappen. Bijna voorbestemd voor individuele verzorging. De schoen van DARCO, een “must-have” voor ons.

HP Schmidbauer Orthopädie
Darco review 3

”Voor iedereen geschikt.”

“Voor iedereen geschikt als je echt geen oplossing hebt op het gebied van comfortschoenen: volumemogelijkheden, afrolfunctie, geschikt voor inlegzolen en stabiliteit in één schoen. TOP!”

Fischer Fuss Fit KG

Vragen en antwoorden

Wanneer heb ik verbandschoenen nodig?

Als u geopereerd bent aan uw voeten en deze nog in het verband zitten of als u wegens oedeem (met dreiging tot wondjes) geen schoenen kunt dragen, zijn verbandschoenen de oplossing. Verbandschoenen is een verzamelnaam voor verschillende soorten tijdelijke schoenen. Het gaat daarbij om confectie verbandschoenen, die in verschillende uitvoeringen leverbaar zijn: bijvoorbeeld in verschillende breedte- en hoogtematen. Ook kan het gaan om speciale uitvoeringen met ‘zwevende’ tenen of uitsparingen voor de hiel.

Het is raadzaam uw verbandschoenen gefaseerd in te lopen en de eventuele (operatie)wonden goed onder controle te houden. Zelf en eventueel bij uw arts.

Verbandschoenen vragen weinig tot geen onderhoud. Het is wel raadzaam om ze geregeld te laten luchten. U kunt uw verbandschoenen uitwassen op 40 graden in de wasmachine. Vergeet niet om na het wassen de schuimrubber mallen erin te plaatsen om de goede vorm te behouden.

Darco verbandschoenen verminderen pijn aan de voeten als gevolg van bijvoorbeeld (diabetes) wonden en verschillende blessures.

Darco is een toonaangevende fabrikant in orthopedische oplossingen. Het assortiment van Darco bestaat uit: Gipsschoenen, walkers en verbandschoenen. Bekijk het volledige assortiment op: https://www.lomed.nl/merk/darco/

Vraag hieronder uw
Darco sample aan!

U ontvangt na het invullen van dit formulier
direct productflyers en informatie.

Vraag hieronder uw
Darco sample aan!

U ontvangt na het invullen van dit formulier
direct productflyers en informatie.